Rabu, 2 Februari 2011

Bila Si Hans Pun Terasa Nak Buat Contest

Ramai betul blogger sekarang buat contest walaupun ada yang tak sampai setahun lagi pun berblog. Lain pula dengan si empunya blog ini yang dah bertahun berblog tapi tak pernah lagi buat sebarang contest. Hahaha! Tahun lepas pernah juga berhajat untuk buat contest tapi disebabkan demam denggi maka hasrat itu terbatal secara automatik dan terus dilupakan. Hahahahaha!




Sekarang tiba - tiba terasa mahu buat contest. Cuma satunya yang takut bila buat contest nih ialah dari segi penyertaan. Bayangkan kita buat tapi tak ada yang join. Kalau yang join pun tak lebih daripada 5 orang memang terbuktilah tak ada sambutan. Ini sedikit sebanyak memang menakutkan aku. Hohoho! Aku dah siapkan sebenanrya entry contest aku tu cuma nak tunggu member buat banner untuk contest jer. Memandangkan semester nih pun aku banyak guna duit jadi aku cuma guna duit blog aku yang ada yang tak sampai RM100 tu. Hahahaha.

Aku bercadang nak buat contest pasal mencipta kisah berdasarkan situasi yang aku bagilah. Hadiah pun setakat nih yang aku terfikir cuma topup RM10 untuk setiap pemenang kategori yang aku senaraikan. Tapi contest nih memang tak susah mana pun. Cuma aku nak tengoklah macam mana sambutannya. Ada ker nak join? Ialah hadiah bukan besar mana pun(memang tak besar langsung). Hahahaha!

Ini kiranya sebagai survey jer lah. Kalau korang rasa nak join korang bagitahulah dekat ruang komen entry nih yer. Kalau aku tengok macam ramai - ramai tu berani jugalah aku nak buat. Hehehe! Kepada bakal - bakal penaja, ada tak yang berminat nak taja contest saya nih? Kalau ada silalah email saya hanis_narnia@yahoo.com untuk maklumat lanjut tentang contest saya.

Apa - apapun, kepada yang rasa macam berminat untuk join contest yang bakal dianjurkan nih sila beri maklum balas anda kepada saya di ruangan komen entry nih yer. Terima kasih! 8-)

P/S : Maaf Tak Sempat Lawat Blog Anda Semua Walaupun Saya Tengah Bercuti Sekarang! 

43 ulasan:

  1. ngeh3.. bagus2..

    ala, 100 ke 10 hengget ke.. jnji ikhlas :D

    BalasPadam
  2. salam bro. wah! bagus nie...hehe..kalau gitu, insyaAllah akan akan join..sokong kawan..hehe... buat cepat sikit... nanti lambat..den tak dapat join..almaklumlah..masa untuk berblogging ini terhad sekarang. Walaubagaimanapun, amir ada rasa minat untuk menyertai kontest ini...kompem kisah yg diberi tak kering gusi..hehe

    BalasPadam
  3. baguslah tu hans dah ade niat nak uat contest..amani ni pun sama..huhuhuhu..mals jugak nak uat contest...insyaAllah..amani akan join kalau hans buat...hadiah tu tlak tepi, janji sertai

    BalasPadam
  4. mesti ada yg joinnyer hans.. aku kalau ada masa nak join.. aku akan joinlah..

    BalasPadam
  5. Wah, Hans dah maju~
    Hehe, aku sokong dari belakang
    *jadi pom-pom girl!! oyeahhhhhhh!!!

    Nway, rasenye ko ramai peminat so buat je contest tu~
    =)

    BalasPadam
  6. ase cm nk join..uwetttt..hehehe

    BalasPadam
  7. teringin juga!
    nak support abang aku!!!
    jgn susah2!

    BalasPadam
  8. salam bro..nak wat contest? aku no hal je nak join..hu2..cepat sikit buat eh?cadangan nak bg ramai join contest ni, pe kata g terjah kt shoutbox diaowg sowh mereka join contest yg ko nak buat..ok x?

    BalasPadam
  9. Hoyeahhh.. Nak joinnn... :-D

    BalasPadam
  10. hans, try lah buat..mesti ade yg join punyer..=)

    BalasPadam
  11. ramai peminat u ni hans.
    rasanya xde hal kalau buat pun.
    buat je..

    aku sokong..

    BalasPadam
  12. buat je contest tu.konfem ramai je join :)

    BalasPadam
  13. sis join...sis pun ingat nak buat kontest jugakla sempena bufday sis..huuhuuhuhuhuh =))

    BalasPadam
  14. buat jela encik hans , konpem saya join . tempat juara tu saya booking dulu ok ? sila buat tanda reserved kat situ . miahaha :)

    BalasPadam
  15. ecececeh... moyang nak buat contest! bagus2!! aku sokong!

    BalasPadam
  16. Hans,

    dgn jumlah followers u 2k tu wajibla rmai giler akan join...

    hiks

    BalasPadam
  17. buat lah cepat,best nye topup free
    jimat belanja student nnt. hoho

    BalasPadam
  18. Nak cuba nasiblah jugak..
    Mana tau menang hadaih utama nanti..

    Tempah isteri melalui laman web

    BalasPadam
  19. ehh. bukan hadiah bekalan choki2 selama setahun ke..

    haha~

    :)

    BalasPadam
  20. come on hans, you can do it ko promo bbnyak nt ok, tp kalo dapt penaja nt contest pon mesti gempak kan..aku cume boleh mmeriahkn keadaan, masuk contest je ;)

    BalasPadam
  21. buat je hans...no sweat...heh ;p

    BalasPadam
  22. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    BalasPadam
  23. ramai je yg nak masuk ni..hihi

    BalasPadam
  24. Hans,payong hadiah besar sikit..
    Cuba tengok kat bawah entri ni,banyak iklan churpchurp..mesti masyuk ma..hehe

    BalasPadam
  25. kalau teda pa2x halangan nak join gak..hehe

    BalasPadam
  26. bgus laa. buat lah contest tu. nnti sya join =)

    BalasPadam
  27. satu2 nye contest yg ko xkan join ialah contest ko sendiri. kan?hehe. so, nak join!! :)

    BalasPadam
  28. nak! nak! nak! huuuuu....tapi kan kalo contest nak kene buat cerita rasa macam x de idea je...huuu

    BalasPadam
  29. hebat...rase nak join jugak

    BalasPadam
  30. aku buat kontest dlu pn xde sape yg nak join.gile kecewa huuuu

    BalasPadam
  31. klau ad masa , nak jugak join :)

    BalasPadam
  32. jangan takut dengan bayang2 sendiri

    ceewah

    =_=

    BalasPadam
  33. sy pasti join even contest tu ssh!..haha2..eh btoi ke ni??..hehe2..insyaallah join..:)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com