Sabtu, 5 Februari 2011

Saya Menang RM100!! Terima Kasih Bro Denaihati!

Pagi tadi gua bangun dengan malasnya sebab bila gua bangun gua dah tahu hari nih hari terakhir gua berada dekat rumah sebab cuti dah habis dan lepas nih gua pasti bakal stress dengan assignment - assignment sewaktu dekat kampus nanti. Haihhh! Apa - apapun, macam biasalah gua sekarang sedikit bersemangat buka blog memandangkan blog gua pun ada buat contest juga. Semangat nak tengok senarai penyertaan peserta yang terbaru.




Alhamdulillah! Setakat nih dah ada dua penyertaan iaitu daripada Miss Ran serta Shakirshafiee. Moga penyertaan bertambah dari semasa ke semasa. Dan yang bestnya tu alhamdulillah sebab ada pula yang sudi menaja contest gua kali nih iaitu Blogger Khairul Farhan. Sangat - sangat bersyukur dan harap - harap ada lagi yang sudi menjadi sponsor untuk contest gua nih.

Hah! Kemudian, tiba - tiba terpandang entry terbaru daripada Blog Denaihati berkenaan keputusan contest yang beliau anjurkan hari tu. Alhamdulillah! Rezeki dapat RM100. Ingatkan dapat laptop tadi. Baru berangan - angan nak pakai laptop baru. Hahahaha!




Jadi, terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.comiks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbang hadiah kepada semua pemenang. Tidak lupa juga untuk gua ucapkan erima kasih tidak terhingga kepada Ariffshah.com, Kujie2.com, Kulanzsalleh.com dan Emilayusof.com kerana mereka juga antara penyebab rezeki gua mendapat RM100.

Apa - apapun, kepada sesiapa yang belum tahu, berminat untuk join atau pun berminat untuk menaja contest yang blog gua sedang anjurkan nih bolehlah click link di bawah ini untuk maklumah lanjut. Selamat bergembira!


12 ulasan:

  1. hehe
    rm100 pun da boleh beli jeans 2 pasang. hEEE ;0


    GONG XI FATT CHOIII
    •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
    (\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
    (=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
    (,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

    |Journey from HELL|


    Sorry lama Tak SINGGAH.

    BalasPadam
  2. huhu.banyak tu rm100, huhu, tahniah yer,

    BalasPadam
  3. wah hans.. manyak untung.. heeh..

    BalasPadam
  4. wah , hadiah sebelum balik s.alam ! hehehe .

    BalasPadam
  5. tahniah..
    woww..ni kira mcm angpow gak lah kan...;)

    BalasPadam
  6. alhamdulillah..rezeki..rezeki..hehehe..tahniah!

    BalasPadam
  7. tahniah hans.. jap g nak tengok sikit contest hang

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com