Sabtu, 19 Februari 2011

Survivor Redemption Island

Akhirnya pada tanggal 16 Februari 2011 yang lepas bermulalah siri kegemaran gua yang amatlah gua nanti - nantilah iaitu siri terbaru survivor : Survivor Redemption Island.




Pada kali ini terdapat 16 peserta baru yang dibahagikan kepada dua kumpulan iaitu Ometepe dan Zapatera untuk bersaing untuk merebut gelaran sebagai Survivor Redemption Island serta memenangi 1 Juta USD.




Dan yang menariknya pada musim kali ini pihak rancangan Survivor telah membawa masuk 2 orang pemain survivor yang lampau yang terkenal dengan cara mereka bermain dan pernah menjadi juara iaitu Boston Rob dan Russel. Dan kepada yang telah diundi keluar mereka tidak akan pulang ke rumah seperti biasa tetapi akan dihantar ke sebuah pulau dan kemudian berpeluang untuk bertanding kembali. Sangat menarik!


Russel & Boston Rob


Jadi, aku baru selesai menonton siri pertama di youtube. Kepada yang tengok tu boleh click LINK NIH dan memang episod pertama nih dah cukup best dah sebab Tribal Council kali nih memang paling dramatik dalam sejarah survivor aku rasa. Hahaha! Tak percaya pergi tengok yer dekat link aku bagi tadi tu.


Tribal Council Pertama Untuk Musim Nih!


Jadi, siapakah bakal memenangi Survivor Redemption Island nih? Sama - sama kita nantikan minggu demi minggu!



P/S : Nampaknya Antara Peserta Kali Ini Yang Bermain Jahat Ialah Philips. Hahaha!

10 ulasan:

  1. ak yg nicaragua pn blom abes tgk...sape ek yg juara??

    BalasPadam
  2. aku dah bertahun2 lamanya xtengok survivor nih
    hehhee
    amboii..seksi2 hampir semua peserta
    hehhee


    latest entri:

    definisi blogger popular dan disukai ramai bagiku

    BalasPadam
  3. honestly, part ni kita leh jadi geng laa bro!.. ak HUGE FAN survivor! tgk dari second season lg... hahaha...
    aku suka tgk trick2 yg diaorg twist! hahaha...

    lookin forward untuk new survivor ni!..

    WHOSENA: survivor nicaragua fabio yang menang... :P

    BalasPadam
  4. huiisyy! Lame tol den tak ikuti rncangan survivor nih :)

    BalasPadam
  5. nanti kalau ada masa nak try layan balik lah cerita ni

    Pendapat anda?
    Nombor telefon di facebook-sila jaga privasi anda

    BalasPadam
  6. survivor mmg best..tapi dah lame x follow!kat kolej sekarang x dpt nk tgk!!

    T__________T huwaaaaaaaaaaa!!

    arepnakbebel: GREENHEART phones!(sony ericsson)

    BalasPadam
  7. aku xtgk sgt survivor ni.. sbb aku ske amazing race lg.. kdg2 suka gak tgk org main jahat ni.. hahaha..

    BalasPadam
  8. Sudah lama saya tidak layan survivor. Malas hendak tunggu tiap-tiap minggu lagipun tidak ada tv dekat bilik saya ini.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com