Selasa, 22 Mac 2011

Dark Circle Under Eyes Menghantui Gua Minggu Nih

Assalammualaikum dan salam sejahtera pembaca blog Hans sekalian. Wah! Gua tahu mesti korang semua rindu sama gua kan? Hahahahahaa! Nak dekat 3 hari gua tak online. Ini pun gua gagahkan diri juga pergi Mcd sebab nak online tapi tujuan utamanya bukan pasal nak update blog pun tapi sebab nak siapkan assignment. Cuma dah alang - alang online nih gua update lah apa yang patutkan.

Walaweh! Modem streamyx rumah gua rosak! Kemudian member gua dah pergi dah pejabat diorang tapi stok modem dah habis. So, kena tunggu lagi beberapa hari baru boleh tengok internet rumah sewa gua kembali berfungsi. Adoiyai! Stress gua! Bayangkan hari minggu gua minggu lepas memang buat gua stress. Tak boleh online sepasal! Televisyen pun tak ada dekat rumah! Memang hidup gua dipenuhi dengan tidur dan tidur. Gua dah macam beruang kutub yang sedang berhibernasi dah. Hohohoho!


 Gua Harap Mata Gua Tak Jadi Macam Nih


Jadi, minggu nih sampai lah minggu depan dan minggu depan gua memang busy tahap menteri punya. Walaweh! Sumpah penat dan memang gua rasa sia - sia jer gua guna garnier yang hilangkan dark circle bawah mata tu sebab minggu nih dan mungkin minggu depan gua akan tidur 2 - 3 jam jer sehari. Sibukpunya pasal. Hahahaha! Gua harap muka gua tak tumbuh jerawat sebab stress. Hohoho! Apa - apapun, doakan kejayaan gua yer wahai rakan - rakan blog sekalian. Gua nak siapkan keja gua kejap! Assalammualaikum dan salam sejahtera.

P/S : Waktu Modem Rumah Gua Dah Rosak Lah Nuffnang Nak Kasi Buffered Earning.

9 ulasan:

  1. pi jadi menteri, musti best...lalla~~

    BalasPadam
  2. haha. menteri la sangat. good luck :D

    BalasPadam
  3. hang sabo jo la hans yeee hehee

    BalasPadam
  4. jerawat tumbuh sebab stress ke?

    BalasPadam
  5. lek ar bro...aku da berbulan tdo 3-4 jam... kadang sejam...kadang xtdo pon...xde jerawat pon...hahahaha

    BalasPadam
  6. wow sibuk sangat, semoga berjaya Hans.

    BalasPadam
  7. letak timun atau uncang teh yang telah diguna. chehhh

    hahah

    BalasPadam
  8. gagah nye die g mcd wt esaimen. klo sy, bau bger tu trus x ingt tujuan dtg situ. bole?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com