Rabu, 9 Mac 2011

Doakan Kami Bertiga Berjaya

Pukul 10 pagi nanti aku ada kelas dan dalam pukul 11.30 pagi macam tu akan ada group presentation.

Agak cuak jugalah sebab pensyarah aku nih jenis ikut mood dia sikit.
Kalau mood dia okay memang alhamdulillah tapi kalau tiba - tiba sebaliknya memang stress lah nak present depan nih.

Doakan aku dan dua orang lagi ahli kumpulan aku berjaya yer! Amin!

Bye!

6 ulasan:

  1. mana leh ngajar ikot2 mood...camtu klu mood tak best markah pon tak best la...mana aci

    BalasPadam
  2. Gud luck untuk kamu bertiga...

    BalasPadam
  3. semoga ampa bertiga berjaya.
    nanti jangan lupa kan aku pula.

    # # Ali-alridha.com/blog !# #

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.