Ahad, 6 Mac 2011

Penantian Minggu Ini

Liverpool Vs Manchester United


Hikayat Merong Mahawangsa


Pembentangan Kumpulan


Wah! Esok pasukan kegemaran aku iaitu Liverpool akan bertembung dengan Man.United tapi aku tak pasti aku berkesempatan menonton atau tak sebab sekarang nih memang sibuk gila dengan segala macam assignment yang ada. Siap satu assignment dapat pula satu lagi assignment. Bila nak habis pun tak tahu lah. Nak tengok Andy Carroll main pun susah! Hahahaha!

Minggu nih juga filem Hikayat Merong Mahawangsa bakal ditayangkan di pawagam - pawagam seluruh Malaysia. Aku dah tunggu filem nih dari tahun lepas lagi. Aku rasa 10 Mac mesti setiap panggul penuh kan dengan manusia yang nak menonton filem nih. Apa - apapun, aku akan pastikan aku tengok juga filem nih nanti dekat pawagam. Harap - harap filem ini bukan sahaja hebat dari segi trailer tetapi hebat secara keseluruhannya.

Minggu ini juga aku ada pembentangan kerja berkumpulan yang boleh aku simpulkan sebagai sangat menakutkan. Aku harap aku mampu buat yang terbaik. Insyallah! Doakan aku berjaya yer! Apa - apapun, esok aku terpaksa menghadapi midtem test yang terakhir untuk semester nih. Memang minggu nih agak memenatkan tetapi alhamdulillah perjalanan hidup aku dipermudahkan. Syukur sangat - sangat. Maka, aku meminta kalian sekali lagi mendoakan aku agar berjaya menjawab segala soalan - soalan pada pagi esok dengan betul. Amin.


P/S : Mahu bersiap - siap untuk mengulangkaji pelajaran.

15 ulasan:

  1. merong mahawangsa tgk triller cm best.

    BalasPadam
  2. sangat mahu tgk meong mahawangsa...i like cerita hikayat..

    BalasPadam
  3. semoga liverpool berjaya, aku benci sangat dengan man u..hahaha..

    btw, hikayat merong mahawangsa seperti sangat menarik.

    my first comment on your blog, aku follow.

    BalasPadam
  4. xsabar nak tgok cta tu =)

    BalasPadam
  5. peh..nnti ko review ek cite tuh hans.erm.mcm best gak.huhuh

    gud luck utk prsnttion!:)


    tp ak hrp MU mng/hikhik

    BalasPadam
  6. Good Luck presentation bro~

    Liverpool yeay, kalahkan Man Utd

    BalasPadam
  7. aik nampak mcm sume sokong liverpool je ni..huhuhu

    BalasPadam
  8. mcm best je hikayat merong mahawangsa tuh...kena tgk jugak ni...

    BalasPadam
  9. vote 4 Hikayat Merong Mahawangsa! vote 4 MU! opss!!! :P

    BalasPadam
  10. heee.selamat mengsetadikan diri! :)

    BalasPadam
  11. good luck hans!buat assignment bg siap2 takut nnti tensen liverpool klh xde mood nk bt plak..lalala

    BalasPadam
  12. buat apa study kalau hati tak gembira ;)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com