Isnin, 7 Mac 2011

Perasaan Bila Dapat 'Telur Ayam'

Buat pertama kali aku dapat
 dalam mana - mana test yang aku pernah ambil.
Sekarang aku rasa sangat


Sudahlah semalam motosikal pancit.
Nasib dah elok dah tapi melayang duit aku RM75.
Sebabnya tadi kena tukar Rim semua.
Aku rasa sekarang macam nak

P/S : Kalau Tahu Macam Nih Jadinya Baik Hari Tu Aku Sambung Jer Tidur.
Sama Juga Keputusannya!

11 ulasan:

  1. sabar la hans jejaka kacak...hehe...lepas ni wat yang terbaik lagi k..

    jom cote untuk masa depan blog ct..

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/ct-berkempen-bukan-manifesto-ingin.html

    BalasPadam
  2. hehe.... bawak bertenang... :)

    BalasPadam
  3. uish! test ape yg dpt telo ayam tu?

    BalasPadam
  4. takut lak nk komen tgok gmbr last tu... sila bertenang ye encek hans

    BalasPadam
  5. hans..jgn tertekan..cuba lagi oke..jgn bersedih..adat la tue kadangkala kite dapat A kenkdg dpt B, dpt C or D..

    try lagi ok..

    BalasPadam
  6. Dapat 0???
    Biar betul Hans?
    Hmmm... jangan tension2 sangat okay?
    Do the best for the next test alright? :)

    BalasPadam
  7. telor kan bagus... byk protein...hahaha

    BalasPadam
  8. sabor je ler...bda nak jadi, kita pon tak taw..

    BalasPadam
  9. adoi.. xper2.. relax.. menda dh lepas.. aku aritu kereta rosak abis beratus gak.. pening nk pk..

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.