Selasa, 5 April 2011

Kadang - Kadang Best Juga Jadi Annoying...Hahahahaha

Assalammualaikum kepada semua pembaca blog Hans. Semalam gua sangat gembira kerana final test, presentation dan juga Academic Writing gua semuanya berjalan lancar. Yang best tu makan malam gua pun seronok juga sebab baru pertama kali mencuba makanan dekat sebuah kedai nih dan alhamdulillah makanan - makanan yang gua makan semalam tu sedap dan menyelerakan.

Jadi, semalam saja lah gua menganggu gugat kehidupan manusia - manusia yang add gua atau gua yang add mereka dekat twitter. Hohohoho! Bila gua tengok sendiri pun apa gua taip memang gua rasa,"Aku Ker Nih?" sebab memang annoying gila!!!! Hahahahaha! Ada yang mula - mula okay! Ada juga yang buat bodoh jer! Dan ada juga yang sampai marah - marah! Hohohohoho!




Gua pun tak kisah sangat lah semua tu! Lepas sesi menjadi annoying tu dah habis gua pun buat lah assignment kejap dan lepas tu menghafal ayat - ayat Mandarin. Tanpa gua sedar rupa - rupanya gua dah tertidur dan yang tak tahan tu pertama kali gua mimpi sebuah mimpi yang sangat annoying. Adakah ini balasanya Allah kepada gua kerana menganggu - gugat perasaan dan kehidupan orang lain semalam? Hehehehe!

Bangun pagi terus sakit perut tetapi gua terpaksa membuat berkali - kali percubaan. 5 kali pergi tandas tapi tak ada hasil pun. Nasib akhirnya percubaan terakhir mendatangkan hasil dan sekarang perut gua kembali selesa. Adoiyai! Semalam jadi annoying hari nih dapat balasan. Hohohoho! Apa - apapun, gua nak pergi buat kerja kejap. Assalammualaikum dan salam sejahtera.

P/S : Nak Tahu Orang Lain Suka Kita Atau Tak Cubalah Jadi Annoying Sekali Sekala Dan Anda Akan Dapat Jawapannya(Tengok - Tengok Nanti Dapat Komen,"Bukan Kau Memang Annoying Ker?"). Hah! Macam Mana? Tak Dapet Den Nak Nolong Hah! Hahahahaha!

17 ulasan:

  1. ohhoo... mesti ke pn prnah mngganggu gugat prasaan aku nisss... patut la 2 3 hari ni aku rase trganggu...hihik.
    (gurau2..hehe)

    BalasPadam
  2. Hafriz : alamak! Betul ker? hehehehe...

    BalasPadam
  3. teringat zaman sekolah...budak perempuan tu sangat annoying...huhuhuhu :)

    BalasPadam
  4. aku hari² annoying .HAHA ! xD

    BalasPadam
  5. tahniah..memang annoying gile

    BalasPadam
  6. cane contoh ayat yang annoying tuh?? hihihihi~

    BalasPadam
  7. cane contoh ayat yang annoying tuh?? hihihihi~

    BalasPadam
  8. hahah.. mcm mana ko buat annoying yerk.. aku xretilah der..

    BalasPadam
  9. sekali sekala tak pe kot kalau untuk bergurau. tapi jangan sampai terlebig sudah la

    BalasPadam
  10. ehh,ble daa org bosan keluar laa mcm ayat last tu...hak2

    BalasPadam
  11. kadang2 best jugak jadi annoying, tapi kebanyakkannye buat orang meluat je.. hehe

    BalasPadam
  12. adeh.. pernah gak dpt gelaran annoying. sedih la shall

    http://www.syoknyerblogging.com/

    BalasPadam
  13. upsss... ce bagi contoh annoying tu lagu mana contohnya... nak try buat... hehehe

    BalasPadam
  14. Buat baik berpada pada, buat jahat jangan banyak kali...

    Serangga menu utama masa depan

    BalasPadam
  15. umah sewa aku ni ada je budak annoying habes.. uihh tak tahan.. haha..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com