Rabu, 25 Mei 2011

Angry Birds Make Me Angry



Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Macam biasalah kan orang lain dah berkurun main game Angry Birds nih gua pula baru nak mula main. Hahahahaha! Itu pun lepas gua dapat tahu boleh main dekat internet. Kepada sesiapa yang tak pernah main dan teringin nak main boleh klik ANGRY BIRDS.

Mula - mula tu memang seronok sebab asyik menang jer dengan mudahnya. Masa tu gua dengan rendah dirinya berkata,"Apa ker senangnya game nih? Tak mencabar langsung!!" Cuma pada waktu akhir - akhir permainan untuk level 1 nih gua agak tekanan la sikit sebab makin lama makin mencabar kan. Hahaha!


Level 1 Yang Mudah


Tetapi, bila sampai dekat level 2 memang gua tekanan betul sebab punya lah mencabar untuk hapuskan itik - itik DIGI dengan makhluk hijau tu. Makhluk jahat ada 7 tapi bagi gua burung biru kecik 4 ekor jer. Cess!! Gua dah tak suka burung biru tu! Hahahaha!


Level 2 Buat Gua Marah....Hahahaha!


Setakat gua main game nih gua baru jumpa 3 ekor burung jer lah. Tak tahu lah memang 3 ekor jer atau ada watak - watak lain sebab kalau mengikut pada gambar di bawah nih ada enam kesemuanya.


Gua Paling Benci Burung Biru Tu! Bunyi Dia Annoying! Hahahaha!


Apa - apapun, gua dah tension gila main benda nih! Esok lusa gua sambung balik lah! Kang tak pasal - pasal gua asyik menjerit dekat twitter jer. Hahahaha! Kepada sesiapa yang teringin nak main game nih boleh click ANGRY BIRDS.



P/S : Ada Sesiapa Nak Hadiahkan Gua Koleksi Key-Chain Angry Birds Sempena Hari Lahir Gua Tak? Kalau Ada Email Gua Sebab Gua Nak Bagi Alamat Untuk Memudahkan Urusan Pos! Hehehehehe!





38 ulasan:

  1. aku tak suka yang hijau tu..tapi kuat jugak..kena pandai control..

    BalasPadam
  2. game ni xleh main time tension,haha

    BalasPadam
  3. burung biru tu boleh duplicate jadi 3 ekor huhuhu..

    BalasPadam
  4. aku baru start main benda ni, belum hebat lagi..

    BalasPadam
  5. qarr : wah...ko dah jumpa yg warna hijau ker? hebatttt

    pena : tahu xper..dengan nyamuk asyik hisap darah kaki aku lagi...mau tak tension...hahahah

    fahmi : leh duplicate ke?

    pyhcrewz : aku pun baru je lagi :-)

    BalasPadam
  6. syuk : haishhhh....aku diet lah

    BalasPadam
  7. aku xpernah main game ni...macam game worm ke angry bird ni..

    BalasPadam
  8. main game ni, daripada tak stress, terus jadi stress.. haha..

    BalasPadam
  9. tengok tutorial kat you tube macam mana nak bagi memang haha!! siap tengok tutorial lagi tu,
    semua ada sampai habis level diorang sediakan tutorial. mudah je hehe!!

    BalasPadam
  10. x suke bila ade *bntng tuh* yg x kne nnti die mcm gelak mngejek kita..
    eheh

    ape2 pon hans gudluck..aq dh setel..heheheh

    BalasPadam
  11. aku tak start main lg. maybe lagi 3 hari lg main kat fon baru. hehehe :)

    BalasPadam
  12. Giler lah.. Aku lagi jakun kot.. Masih tak mencuba main binatang ni.. Serius, sejak akhir akhir ni,, ramai plak yang dok bercerita pasal game ni.. Sampai patung dia berlambak kot kat market.. Eeeee..

    *Tak tengok lagi nur kasih the movie,, kan aku kata star cineplex miri bodoh!!! Main citer barat je!!!

    BalasPadam
  13. mmg ad sume watak tuh..

    mencabar gile main bnde nie.. =P

    BalasPadam
  14. Aku baru tau yang Angry Birds ni sejenis game. *sadis*

    BalasPadam
  15. hi hans..mencabar la games ni..sampai xleh tido la...geram punya psl..hehehhe

    BalasPadam
  16. game ni tengah meletup letup

    BalasPadam
  17. dalam ramai-ramai.. burung biru tu aku paling suka... sebab skali dia terbang banyak menda runtuh..

    BalasPadam
  18. hehe... aku dah letak kat blog aku sejak beberapa minggu lepas...

    ni link kalau nak try main: http://bitly.com/tsrangrybird

    situ ada link fan page Angry bird malaysia untuk belikan Hans keychain dia skali.. haha..

    juga ada link download pc version dan themesong angry bird.

    rajin check it out la ye thx.

    BalasPadam
  19. hahahahaaa. best game ni.

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/05/kekasih-terbiar-angkara-angry-birds.html

    BalasPadam
  20. nak cari golden egg tu payah. tp walkthrouh kan ada...

    BalasPadam
  21. aku dah habes main game nih !!
    hahaha bangge jap.
    eh burung tuh ada 7 jenis lah. kaler merah ade 2 jenis satu yang kecit satu yang gemok gila hentam bangunan semua runtuh. gila best !
    tapi burung gemok tuh level belakang2. hehe

    BalasPadam
  22. aikkkadik pon layan game ni gak ke? haha

    BalasPadam
  23. papa mifz dah lama rasanye x main game2 nih....huhu

    BalasPadam
  24. hans, meyh la promote kontes ceq :D

    BalasPadam
  25. kau niii......
    kan aku dah terjebak.... hukhukhuk

    BalasPadam
  26. Aku tak rasa geram macam ko lagi sebab aku tak tr lagi..


    tapi dengar dengar² burung² tu memang dicipta untuk bikin orang marah... ;DD



    Aku doakan dari jauh je untuk ko Han..

    BalasPadam
  27. haha.
    saya pun tengah leka main ni..
    dah level 2..tapi tak berganjak dari pintu kunci 20 tu..
    huhu..susah benor nak ke level seterusnya..

    tocit..tocit!

    BalasPadam
  28. game ni mengundang doh. tapi addictive.
    and tak lama lagi ada event angry birds kat kl.

    BalasPadam
  29. benci gila. smlm download tp x dpt bukak. nape eyk?

    BalasPadam
  30. hadoiiii. gua men yg offline punye. mampu smpai level 1 - 19 jer. yg 20 punye xlepas2. tensen2. camne nak bagi kuat burung2 merah tu ha???

    BalasPadam
  31. nampaknya permainan ini semakin menular. harap aku tak terjebak sama.
    hahaha...
    ~selamat meneruskan permainan ;p

    BalasPadam
  32. kenapa semua addicted kat game ni weyh?

    dia macam worms ka? tembak2? oh takpa lah. teman tak minat. :(

    BalasPadam
  33. best ke?nk try la nnti kalo stress2 hehe

    BalasPadam
  34. best ke?nk try la nnti kalo stress2 hehe

    BalasPadam
  35. game ni mmg mnyakitkan hati...xle men lm2...bila borink ja bley men...kalu dah xley bunuh si polan hijau 2,kena la cpt2 tutup game 2...hehe...skrg dah hbeh pon men sumer level...gumbira xtrkata... ;)

    BalasPadam
  36. habeh dah men game tu dgn perasaan yg marah & sakit hati...hehe ;)

    BalasPadam
  37. hahhaa... game ni BEST!!
    paling bahagie bile dapat 3 bintang penuh uh.. hehehe!!

    bunyi burung biru tu...
    'KECEBUR2'....^_^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com