Ahad, 15 Mei 2011

Blog Kedua Hans - Rollo De Pelicula

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Gua cuma nak bagitahu bahawa gua dah ada blog baru gua iaitu Rollo De Pelicula tetapi bukan bermaksud blog gua yang ini(hanspunyablog) gua akan padam atau tinggalkan.




Fungsi blog Rollo De Pelicula ialah untuk memudahkan gua mengulas tentang filem, drama, teater atau dokumentari yang gua lihat atau tonton di pawagam, Istana Budaya, youtube, telivisyen atau di mana - mana medium yang lain. Jadi, kalau nanti ada yang sudi nak bawa ulasan filem gua yang bertahap amatur tu boleh jenguk ke Blog Rollo De Pelicula yer.


P/S : Blog Gua Yang Nih Tak Cantik Sebab Gua Memang Tak Pandai Nak Edit Gempak - Gempak Nih!

15 ulasan:

  1. yeah!! Aku akan selalu menapak di sana..sebab review Bro Hans memang terbaik..hehe....

    BalasPadam
  2. c-tea : bodek lerr teww...hahahahaha

    Amir Izzat : thanks amir

    BalasPadam
  3. perghh..serius smart..design sendiri ke templete?

    BalasPadam
  4. faiz : sah - sah template....hahhaha...aku xpandai bab design mendesign nih...kang aku design mesti benda tu jadi aneh

    BalasPadam
  5. memang rajen betol budak neh.
    hehehe :P

    BalasPadam
  6. cantik je.. tak kisah la design tu jnji isi yg menarik.. bagus la kalau separate mcm ni.. senang sikit kan.. tahniah hans.. :)

    BalasPadam
  7. terbaek bro..slmt maju jaya :)

    BalasPadam
  8. wah. dah bukak satu lagi blog utk review filem and etc.
    good job lah ^_^

    BalasPadam
  9. sempoi. review buat blog asing. nnt msuk kn la link download kat situ sekali. xgado nk memusing cari blog download movie :)

    keepidap :D

    BalasPadam
  10. hans mmg sgt suka mengulas...sesuai wat artikel tuk majlah tau..

    BalasPadam
  11. Hans, nak request untuk ko buat satu lagi blog.. Khas untuk cerita bukan melayu.. Pasal review2 nie aku suka sebab aku nie malas nak tgk dulu.. Org dah review baru aku tengok...

    BalasPadam
  12. cantik jee blog awok..sy suke jee...*_^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com