Isnin, 9 Mei 2011

Doakan Saya Dan Rakan - Rakan Saya Petang Nih

Pukul 2.15 nanti ada final paper yang terakhir untuk semester nih.

Kami semua dah penat dah bersengkang mata study sendiri, secara online dan dalam mimpi.

Ditambah dengan cuaca yang sekarang yang sangat 'sejuk'.

Doakan kami semua berjaya jawab exam petang nih dengan jayanya.

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

P/S : Tak Sabar Nak Merasa Penghawa Dingin Dewan Peperiksaan!

13 ulasan:

  1. gud luck bro...mesti mcm2 formula tgh dlm kepala ni...heheh...

    BalasPadam
  2. wah.. final year dah ker.. good luck hans... jawab bebetul2...

    smoga menjadi seseorang yang berbakti kpd agama, bangsa n negara... [^^,]

    BalasPadam
  3. gud luck hans..lepas nie merdeka sakan la ek..heeheheh

    BalasPadam
  4. all the best!
    semoga setiap usaha yang dilakukan mendapat ganjaran yang sebaiknya.

    *selamat bercuti juga* ^_^

    BalasPadam
  5. All the best.. Gud luck chaiyok2! :)

    BalasPadam
  6. eh... da lmbt wish... hope suma bejalan lancar amin :)

    BalasPadam
  7. ish..paling nyampah kot if exam dlm hall2 kat uitm tu..tobat sejuk2 nk mati...dulu2 if exam mesti dah ready pakai 4 lai baju tau..tu pun still shaking2 bila nk jawab soklan..hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com