Rabu, 25 Mei 2011

Gembira Main Game 2D

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca blog Hans. Entry kali nih tak ada apa - apa menarik pun(tak ada faedah pun baca...hahaha) cuma temannya nak kabo sikit nih hah! Teman cukup suka main game 2D sampai dah lupa terus dekat blog, facebook dan twitter. Ini update pun sebab teringat kejap. Hahahaha!




Esok temannya nak pergi menonton filem Karak. Dah lamanya teman tak menjerit dekat panggung wayang. Filem seram yang paling buat teman cuak masa teman nengok dekat wayang masa teman belajar dekat Melaka dulu iaitu filem Siam @ Thailand. Apa ke tajuknya entah! Teman ngingat kejap! Hah! Tajuk filem dia Coming Soon. Punya lah teman takut tengoknya sampai pop corn saiz besar habis sekejap je. Muahahahaha!




Apa - apapun, teman nak nyambung main game nih hah! Kawan teman si Piqah dah perkenal dekat teman game - game best nih. Memang tak ada koje la teman pasnih melainkan main game jer memanjang. Hah! Esok kalau ada rezeki teman tengok filem Karak tu teman buat review lah yer! Okay lah! Nak main game kojap nih hah! Selamat malam! Bye - Bye!


P/S : Teman Seram Pulak Lihat Poster - Poster Nih! Teman Larikkkkk Duluuu!

14 ulasan:

  1. atte teman baru nak bace tgk poster tros komen.. hahha... pandai reverse psikologi ekk...

    BalasPadam
  2. citer karak ni mcm best je...aku rase nk tgk gak la..

    BalasPadam
  3. lorh ingtkan nak review pasal citer nie..terus tekan ...hehe..

    BalasPadam
  4. cuti panjang2 ni mmg untuk ko main game..

    BalasPadam
  5. game apa yg tgh main best sgt tu...cube cite..kalau best game tu nak main jgk

    BalasPadam
  6. citer karak nampak cam besttt..wajibun tgk nih~~

    BalasPadam
  7. heh.. men game 2d pc ke men game konsole yang pakai tape? haha... teman ada lagi main pakai tape... kome ada? =P

    BalasPadam
  8. kalau game ni ada cheat lagi best.

    selamat bermain. nanti dah habis, p download kat blog tu lagi. :D

    BalasPadam
  9. moe n guibo(8tvnitelive host) ckp ader film yg lebih seram dari karak(erti kata karak x best) btul ker??

    -SBEI

    BalasPadam
  10. lama xmian game.. last aku main game zombie VS plant.. xsbr nak baca review filem karak..

    BalasPadam
  11. pasti akan pergi tengok..tak kira..nk jerit ketakutan..ahahaa

    BalasPadam
  12. Game ape yg best tuu? Nak maen gakkk!

    BalasPadam
  13. eeeeeeee tak sggup nk tgk lg coming soon tu huhu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com