Ahad, 29 Mei 2011

Hari Keluarga

28 Mei 2011 merupakan hari keluarga bagi gua pada tahun ini kerana alhamdulillah Allah memberi peluang kepada kami sekeluarga untuk berkumpul beramai - ramai dan bergelak ketawa sesama sendiri. Lama rasanya tak merasa nikmat sebegini sebab sebelum nih kehidupan gua hanya di Shah Alam. Alhamdulillah gua sangat bersyukur hari ini.




Indah kehidupan dikelilingi orang - orang tersayang nih. Kerenah anak buah, kisah perihal kentut, makan beramai - ramai, tempat duduk 'pawagam' penuh dan lain - lain lagi pada tanggal tersebut merupakan pemberian teristimewa oleh Nya yang tidak ternilai dengan apa - apapun. Terima kasih tidak terhingga. Gua amat gembira. Alhamdulillah!


P/S : Alhamdulillah!

12 ulasan:

  1. bestnyer dapat jumpa family..kuar jalan2.. :)

    BalasPadam
  2. azwa : xada keluar jalan2 la...semua aktiviti buat dkt rumah

    BalasPadam
  3. alhamdulilah..mesti meriah kan bila seluruh ahli keluarga berkumpul ramai2

    BalasPadam
  4. beruntung dikelilingi keluarga tersayang. BBQ ke? :-)

    BalasPadam
  5. alhamdulillah... best kan bila dapat bersama keluarga tersayang :)

    BalasPadam
  6. syoklah~
    nk2 kalau fmly yg ramai ^^_

    BalasPadam
  7. yup! apa2 pun family 1st! takde benda yg lagi bernilai selain family :)

    BalasPadam
  8. eh! hari keluarga kita sama lah....? kita bersaudara ker??hehehe....
    paper pown mlm td mmg best..bnyak la jugak keluarga kami dpt hadiah.. ;)

    BalasPadam
  9. sutera kasih : meriah sangat..best2

    blog tips kurus : tak bbq pun

    latifah : alhamdulillah

    lampu neon : :-)

    puteri iqa : xlah ramai sangat..biasa2 jer

    redvixen : sokong2

    awek ninja : xdapat hadiah pun xper..janji best :-)

    yusuf : sihat

    BalasPadam
  10. Salam Perkenalan ;)

    "Keluarga Yang Bahagia Adalah Kunci Kepada Kejayaan Generasi Akan Datang" ;)


    Amir Azros
    Admin Blog Pakar Keluarga

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com