Jumaat, 27 Mei 2011

Review Filem Karak Disini

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans yang budiman. Baru pulang dari menonton filem Karak bersama rakan sekolah lama iaitu Blogger Gadis Kampung Separa Bandar dan rakan beliau si Nina ker Noni entah. Dah lupa pula! Hahahaha! Kepada sesiapa yang nak baca review filem Karak boleh klik dekat link bawah nih yang sebesar tapak tangan tu.



Hahahaha! Alhamdulillah! Bersyukur sebab kerusi dekat panggung Big Cinemas tinggi - tinggi belaka sebab belakang kerusi aku nih asyik bergegar jer ditendang oleh orang belakang yang memanjang terkejut. Buatnya seat dekat situ rendah macam panggung mana entah aku tengok dulu sah - sah kepala aku dah tercabut macam kepala hantu perempuan dalam filem nih dah sebab kena tendang jer selalu. Hahahahaha!


 Mungkin Diorang Terkejut Macam Nih Kut Tadi!


Apa - apapun, agak lucu bila kami bertiga gelak besar sebab tak tahan dengar beberapa gadis menjerit sedangkan waktu tu tak ada orang menjerit. Aku pun kadang - kadang tergelak bila tengok Blogger Gadis Kampung Separa Bandar dan rakannya pun sakan juga menjerit kengkadang. Muahahahaha! Apa - apapun, panggung tak penuh macam filem Kongsi dengan Nurkasih The Movie. Mungkin sebab orang takut kut tengok filem hantu tak pun mungkin masing - masing nak menonton waktu malam. Maklumlah ambil feel! Hahahaha!




Selepas tu pergilah beli Cool Blog tapi bila minum asal rasa tak sedap. Sebelum nih minum dekat Shah Alam rasa sedap pula. Haihhhh! Kecewa! Hahaha! Apa - apapun, lepas nih nak layan filem KL Gangster lah pula tambah - tambah bila dapat 'duit jatuh dari langit' nih. Terima kasih la kawan - kawan group aku waktu dekat Uitm Shah Alam tu atas perkhabaran gembira nih dan terima kasih juga kepada Blogger Gadis Kampung Separa Bandar dan rakannya yang sudi meredah kenderaan dengan merempit ke tempat kejadian yakni Alor Star Mall. Malam nih hangpa dua dah boleh mimpi dah naik kereta ker motosikal ker pergi Karak tu. Muahahaha!


P/S : Kalau Tadi Tengok Dengan Member Sekolah Teknik Si Pijai Mesti Lagi Kuat Aku Gelak! Hahaha!


Jawab Online Survey & Tebus Mata Ganjaran Anda




31 ulasan:

  1. Nie mesti cita pasal hantu...

    BalasPadam
  2. best ke der cter dier?
    nk p tgk esok nieyh.

    BalasPadam
  3. thanks la wei komen post aku hehehe.. ! terbaekkk

    BalasPadam
  4. tengok trailer pun dh seram hehe

    BalasPadam
  5. dahsyat orang tu tengok citer sampai tendang2 kerusi. ke memang sengaja nak mainkan ko? hahahaha..

    BalasPadam
  6. karak cerita melayu en? huhu. tak minat la nanti raya kelauar la kat tv. hehehhee. btw, cool blog tu kasi eyfa kalau xsedap. fav tu. ahahaa

    BalasPadam
  7. Amir : ar ar...kisah hantu karak

    eqha : ikut orang..ada kata best ada kata x..bagi aku boleh lahhhh

    adam : hang kan perlis...aku xmau susahkan hang...hahaha

    shukri : kalau menang belanja aku...hahahaha

    piah becok : selamat menjerit

    sutera : ada juga seram dia

    asada : dia nak bagi aku menjerit la tu kut sebab aku xmenjerit...hahahaha

    BalasPadam
  8. ok fine...citer cam best...wajibun tgk~~

    BalasPadam
  9. Orang as ..boleh ajak cheq pi tengok lain kali

    BalasPadam
  10. Tunggu main kat aStro first je..

    BalasPadam
  11. enjoy la tu, nur kasih xbest la, ak dah ttgk

    BalasPadam
  12. citer hantu kalau di tengok , tak sah kalau tak menjerit ..

    BalasPadam
  13. lain macam je ulasan hans ni.. huhuu..

    err... xjadi pegi nak pegi tengok tadi, ada hal lain tiba-tiba.. padahal da hbs exam ni..

    BalasPadam
  14. waaaahh syokkknyeee....

    dah lama x tengok wayang ni....

    BalasPadam
  15. tp kn, mg pun kalo tgk cite seram, mesti nk jerit lebih even xkuar pape ms tu. hee

    BalasPadam
  16. tgk review pun dah naik seramm.. ni belum lagi tengok movie.. huhuu.. mmg tak suka tgk citer seram2 ni walaupun ramai2.. citer hantu kak limah pun setelah di paksa oleh rumate baru tgk.. rupanya lawakkk.. mmg tipah tertipu.. karak ni rasanya x sanggup kot.. :(

    BalasPadam
  17. belum tengok lg...nak tunggu cite kongsi pulak

    BalasPadam
  18. aku rase coolblog dekat seremban 2 pon xbest..

    BalasPadam
  19. ada member kata filem ni tak best. yeke??

    BalasPadam
  20. RedVixen : cuba baca review saya dan tgok bintang serta apa yg saya tulis...jadi kamu akan tahu saya kata best atau tidak

    BalasPadam
  21. banyak movie kuaq kat panggung satu pun KB belum jenguk...bz sungguh ar...huhuhu

    BalasPadam
  22. ngeee...
    nk rase cool blog sbb ramai ckp best. kn best kalau kat terengganu ni ade. =.='

    BalasPadam
  23. cool blog baru je gua sental haha yummy

    BalasPadam
  24. kalau kaki dah tersepak2 seat depan.. ni mesti ohsem cite nye.. tp khurafat dulo. org review besh habis le. tp x sgt pon..heheh bg aku lee

    BalasPadam
  25. citer hantu x berapa gemar....x suka perasaan terkejut-kejut tuh...huhu

    BalasPadam
  26. belum tengok lagii dah terasa seramnye. hahaa.

    coklet cool blog paling sedappp. :)

    BalasPadam
  27. tgu dvd ori klr kat speedy video then leh sewa.tgok ngan ahli mjlis tertinggi kat gmah..hihii...blh fast forward klu tk berkenan.

    BalasPadam
  28. hallo Hans ! lama x borak2 kanss ...

    mmg sesuwei le kamu bukak blog khas utk review sbb kamu kan kaki wayang ... mcm sis ni lamaaaaa dah xnmpk pintu masuk wyg..hik2...

    blog review filem tu sis dah masukkn dlm list ketiga utk direview tp sorrylah klu lambat sikit sbb list pertama pun xselesai lg...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com