Isnin, 30 Mei 2011

Salma Juara Mentor 5



Juara Mentor musim kelima jatuh kepada Salma protege kepada Erra Fazira.

Memang gua dah jangka dah beliau menang sebab vokal dia memang power gila.

Ditambah lagu yang pembukaan dia memang gempak habis!




Tahniah Salma! Anda memang layak untuk jadi juara musim ini.

Moga perjalanan karier anda akan berjalan lancar selepas ini.

Pada yang tidak berjaya pula tidak semestinya anda semua tidak hebat
kerana masing - masing adalah juara pada malam ini.

Banyak betul penggunaan perkataan ini malam ini. Hahaha!

P/S : Hari Yang Seronok Sebab Salma Dan Barca Menang! Yehaaaaaaaa!

18 ulasan:

  1. sebab barca menang, nama kucen eny messi :p

    BalasPadam
  2. Eny : hahahaha...kucing nama Messi? hebat...ekekeke

    BalasPadam
  3. dah agak dah salma menang. suare dia power gila :P

    BalasPadam
  4. Barca menang, salma pun menang... yahooo! hihihihi...

    BalasPadam
  5. tidur dgn lena sbb keputusan yg adil hihi

    BalasPadam
  6. suara salma mmg power..tp mula-mula masa markah juri awam bagi kat iqa 20 suspen jgk..maybe strategi tv3 kot..sbb ramai dh jangka siapa yg menang..apa2pun tahniah kepada pemenang..:)

    BalasPadam
  7. salam...mmg best btol tgk mentor td kn...mmg dh dpt agk salma kompem mng..hihiih

    btw, PS pon ade wat entry psal salma menang ni...klo sudi jenguk la ye... =)
    http://paksyahot.blogspot.com/2011/05/salma-juara-mentor-5.html

    BalasPadam
  8. aku dengan kakak aku ingatkan dia ni dah takde harapan nak menang sebab markah juri bagi sikit. padahal persembahan dia power apa. agak tak puas hati jugaklah. Tapi akhirnya dia menang gak :)

    BalasPadam
  9. x suka x suka..nak Iqa menang...

    ~hans bukak lah blog saya ada mention nama anda dkt post ni http://krazybebeyh.blogspot.com/2011/05/idea-idea.html

    BalasPadam
  10. alhamdulillah kan salma menang? memang my fav tu!

    cumenye sedih sb xdpt tgk live semlm. sobsobbb T_T

    BalasPadam
  11. Tak tengok semalam.. takdan..

    BalasPadam
  12. agree wif u..w/pun i prefer iqa..=))

    apepun congrates salma...u deserve it..n tentu2 barca!!

    u made MU fans diam xkata2..heh =p

    BalasPadam
  13. tahniahlah buat yang menang.. tapi siyes mentor kali ni aku tak tau menahu pun.. hehehe...

    BalasPadam
  14. Sudah di takdir Salmah menjuarai. Dunia hiburan ini banyak pancaroba ada sahaja cerita didalam kain dijadikan modal menjaja cerita

    BalasPadam
  15. alamak. ada peminat salma la kat cni. hehe :D

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com