Sabtu, 25 Jun 2011

Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak 2011



Pengacara:
AC Mizal


Juri:
Mamat Khalid, Ahmad Idham & Saiful Apek


Peserta - Peserta Final Maharaja Lawak:
Jozan
Sepah
Nabil
Jambu

Keputusan:



Tempat Pertama : Kumpulan Sepah




Tempat Kedua : Kumpulan Jozan




Tempat Ketiga : Nabil




Tempat Keempat : Kumpulan Jambu


Tahniah diucapkan kepada semua pemenang Maharaja Lawak musim pertama ini terutamanya kumpulan Sepah yang menjadi johan dan berjaya membawa pulang RM350,000 dengan bergayanya. Selama 13 minggu mereka bersaing dan alhamdulillah akhirnya rezeki berpihak kepada mereka. Apa - apapun, tahniah diucapkan sekali lagi dan semoga kerjaya mereka di luar sana semakin baik dan disukai ramai. Kepada yang tidak berjaya anda semua juga tetap juara kerana mampu bersaing dan memberi persembahan yang cukup memukai dari peringkat awal sehingga ke pertandingan akhir ini.


Ulasan Hans:



P/S : Nabil Lah Paling Kaya Walaupun Dapat Tempat Ketiga Jer!

32 ulasan:

  1. osemmmmm...x per arrr jozan dapat tmpt ke-3 kira ok la tuuuu.....ML akhirnya tamattttttt...

    BalasPadam
  2. menunggu analisis...huhuhu :)

    BalasPadam
  3. terbaekkk laaaa..aku mmg suke giler ngan sepahhhhh!!!

    BalasPadam
  4. aisey silap type arrr...jozan tmpt ke-2 rupernyer.....

    BalasPadam
  5. Hans, juara dapat RM350,000 ler.. :) Anyway, cepat la analisis.. nak tgk dari view ko..

    BalasPadam
  6. "x per arrr jozan dapat tmpt ke-3 kira ok la tuuuu....."?
    Hello, Jozan tempat kedua, okay? =.,= Lambung kang!

    BalasPadam
  7. yehh sepah terhebat!!!!!

    xsbr tngu analisa kau..hehe

    BalasPadam
  8. sy penyokong jozan, tp tetap tahniah utk sepah =)

    BalasPadam
  9. aaapaa?? alorrhh.. jozan naib johan..aiseh..tp sepah pn not bad lah..

    BalasPadam
  10. sepah layak utk bergelar juara...
    dan rezeki mmg berpihak kepada mereka..

    walaubgaimana mpon.. yg lain2 ttp best... ttp mghiburkn...

    BalasPadam
  11. Sepah kaya jugak sebab sorang dapat 100 000 lebih jugak. heee. tapi jozan macam kureng sikit malam tadi. sepah best gila lagi2 part Dafi keluar tuh. terbaik. aku tengok dekat medan selera time dafi keluar serius semua orang jerit. haha ! best2.

    BalasPadam
  12. tahniah..
    tp kumpulan ni memang best.. teringat lakonan talkshow manisnya kurma ini.. hahaha.. memang fun!!

    BalasPadam
  13. yup..sepah memang layak jadi juara maharaja lawak...(:

    BalasPadam
  14. frust bila jozan tak dpt juara, hua hua. tp takpe, sepah mmg layak, sbb dyeorng pnya prsmbhan always constant je kan :D

    BalasPadam
  15. Suka la siot sepah menang..Aku part Dafi tu memang lawak habis..Mati2 aku ingat diaorg nak panggil AC..rupenye Dafi..haha

    BalasPadam
  16. betul tu hans, nabil lah yg paling untung, dia bolot sorang2 jer..

    BalasPadam
  17. erkk, tu best sorang2 tu. tngok tennis dgn badminton laa, single gak hadiah paling lumayan. not to mention golf

    BalasPadam
  18. Fuh!!! rm350k! Sorang dapat rm100k pun dah kaya dah. Masuk ASB, makan dividen jek. Hahaha...

    BalasPadam
  19. sepah memang layak menang! underdogs beb! tapi nabil gak paling kaya wahahaha

    BalasPadam
  20. xpala jozan kalah..jozan tetap di hati hehe

    BalasPadam
  21. haha..nabil paling untung..tapi sepah paling hebat :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com