Isnin, 27 Jun 2011

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah



Tajuk Lagu:
Beribu Sesalan


Penyanyi :
Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah


Lirik Lagu


Shila
Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri


Ning Baizura
Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu
Hohoooooo


Jaclyn
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu


Ning Baizura
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi


Shila
Kisah janji dimungkiri lagi
Hoooooooo


Semua
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi
Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri
 Hohohoooooooooooo


Semua
Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Beribu sesalanku





P/S : Muka Kacak! Hati Pun Harus Kacak! Jadi Layankan Jer Lagu Nih! Lagu Ini Sesuai Kepada Yang Putus Cinta Atau Dikhianati Pasangan Masing - Masing! (^_^)Y 


25 ulasan:

  1. nyanyi nyanyi~ kite da singgah blog awak :)

    BalasPadam
  2. nyanyi sket hans!
    heee :p

    psst...mat bunge gak anda ni heh!

    BalasPadam
  3. lagu nih memang sesuai untuk didengar oleh sesiapa yang baru lepas break, kalau terlampau touching bleh hujan dibuatnya. huhu

    Latest Entri :
    Senyum

    BalasPadam
  4. my favourite song! terbaik lahh lagu ni! :)

    BalasPadam
  5. sedih lagu ni. haha aku nak tulis kat status fb pn susah sbb kang org ingt aku putus cinta pulak. hahah

    BalasPadam
  6. lagu putus cinta tuuuu T__T
    hahaha XD

    BalasPadam
  7. suara jaclyn victor terbaik...

    BalasPadam
  8. yup, suka jaclyn tapi x dengar lagi lagu nih~ nak pi dengar dulu..

    BalasPadam
  9. pernah jadi camtu, huhu T.T

    tapi dah go on XD

    BalasPadam
  10. Okay , baru sedar kewujudan lagu ni. hahaha

    BalasPadam
  11. 1st time dgr lagu ni kan Hans
    mmg dah jatuh hati
    sora shila mantap seh

    BalasPadam
  12. ya Allah, memang suka lagu ni. gandingan mantap =)

    BalasPadam
  13. Serius,, aku mulai suka lagi ni bila drama Annisa guna lagu ni.. Hehehe.. Best woo.. Lagi lagi part Jac.. Ngee :)

    BalasPadam
  14. this is my favourite song....

    BalasPadam
  15. best juga lagu ni....






    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com