Ahad, 26 Jun 2011

Lirik Lagu Dimana Dimana (OST Annisa) - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah



Tajuk Lagu:
Dimana Dimana (OST Annisa)


Penyanyi :
Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah


Lirik Lagu


Shila
Come on girl
Are you ready?
Ah, Ah
Here we go


Ning
Hahahahaha


Jaclyn
Oh...ohhhhhh


Ning Baizura
Di mana di mana
Di mana ku harus mencari
Cinta yang sejati
Yang mampu tuk sirami



Shila Hamzah
Hati ini
Hingga sejuk terasa
Batin ini
Ho ho ho hoo


Semua
Jangan jangan,
jangan kau pergi
Jangan jangan
Tinggalkan aku


Jaclyn
Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
Ah ah ah ah


Shila
Oh Oh Oh Ohh
Kaulah penebus cintaku


Ning
Oh Oh Oh Ohh,
Suria atas duniaku


Semua
Ku tak akan pernah bisa,
ku tak akan pernah bisa
Ku tak mahu bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu, kamu, kamu, kamu
Hanyalah kamu di hatiku


Semua
Kini ku temukan
Tak perlu lagi ku mencari
Cinta yang sejati
Yang mampu tuk sirami
Gejolak di dalam hati ini
Hingga sejuk terasa
Batin ini
Ho ho ho hoo
Jangan jangan
Jangan kau pergi
Jangan jangan
Tinggalkan aku



Ning Baizura
Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
Ah ah ah ah


Semua
Oh Oh Oh Ohh
Kaulah penebus cintaku
Oh Oh Oh Ohh
Suria atas duniaku
Ku tak akan pernah bisa
Ku tak akan pernah bisa
Ku tak mahu bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu, kamu, kamu, kamu
Hanyalah kamu di hatiku


Semua
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..


 Shila
Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
Ah ah ah ah


Semua
Oh Oh Oh Ohh
Kaulah penebus cintaku
Oh Oh Oh Ohh
Suria atas duniaku
Oh Oh Oh Ohh
Kaulah penebus cintaku
Oh Oh Oh Ohh
Suria atas duniaku
Ku tak akan pernah bisa
Ku tak akan pernah bisa
Ku tak mahu bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu, kamu, kamu, kamu
Hanyalah kamu di hatiku


Semua
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..
Ohhh.. Ohhh..


Jom Beli Barangan Daripada Sits Production Sdn. Bhd.


P/S : Sedap Juga Lagu Nih Bila Layan Dengar 2-3 Kali! (^_^)Y


28 ulasan:

  1. a'ah.. dgr 2,3 kali TERsuka plak.. ^^

    BalasPadam
  2. Kakak memang suka lagu ni, cerita annisa, best juga

    BalasPadam
  3. heheh.citer dia pon tak layan lagi..nk layan lagu dulu la..

    BalasPadam
  4. suara dekat 3 orang berganding bahu.

    BalasPadam
  5. suke lagu ni.. wah, lirik lengkap dgn label pnyanyi dia sekali.. rajin2..

    *baru perasan, header hans lain! comel

    BalasPadam
  6. perggh....muka legend hati cute rupanya..haha.gua kasi 5 bintang =)

    BalasPadam
  7. Best...best...best...
    *follow tuan umah.

    BalasPadam
  8. lagu yang sedap didengar..
    dengar dua tiga kali.. rasa cam masyarakat urban pulak.. hahaha

    BalasPadam
  9. Lagu nie pernah dgr tapi cerita dier belum lagi...

    BalasPadam
  10. blog lirik ke?

    hehe.

    blom dengar lagi..nanti nak dengar..huhu

    BalasPadam
  11. tak pernah lagi dengar lagu ni

    BalasPadam
  12. knpa mcm xtau apa2 nie?? cerita anissa?? drama kah??

    BalasPadam
  13. best lagu ni..
    suara mereka bertiga berbeza tapi bila bergabung mmg meletop.. :)

    BalasPadam
  14. Aku memang suka giler lagu neh.
    Thanks to Jac lah of course.
    Hehehe.

    :D

    BalasPadam
  15. ohh ohh ohhh pitching lari! hahaha :P

    BalasPadam
  16. suka dgr lagu ni start tgk drama annissa..

    BalasPadam
  17. suka sgt lagu ni sejak tengok annissa :D

    BalasPadam
  18. best jugak lgu ni..tapi tak berkesempatan nak layan drama annissa ni lgi.

    BalasPadam
  19. cite annisa pon best!
    hans buatlah review pasal cite annisa pulak..hehe.ML kan dah abis..

    BalasPadam
  20. wah suka giler lagu nie.. heeheheh.. :)

    BalasPadam
  21. gandingan suara yg semuanya power

    BalasPadam
  22. thanks bagi link ini kat blog nad..sebab nad memang suker giler kat lagu ni bila tengok annisa..memang nad tengah mencari apa nama tajuk lagu ni tau..thanks sangat..pasal cter 3,2,1 cinta..memang tip top..even nad tak bape suka tengok citer melayu..tapi biler tengok citer tu..pergh...4/5 nad bagi kat filem tu taw..;)

    BalasPadam
  23. cye pon ckew...citer anissa agy best..,sbb farahdyah belakon

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com