Selasa, 14 Jun 2011

Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Rasa - rasanya dah lama gua tak pernah letak video dari youtube dekat entry gua tapi hari nih gua nak letak juga sebab gua rasa video ini patut ditonton oleh pengunjung - pengunjung blog gua pada hari ini.


Superstar Rajnikanth


Kalau sesiapa yang suka menonton filem Rajnikanth pasti terpesona dengan aksinya memakan mentos, membaling syiling, melompat ke udara dan sebagainya yang memang tak munasabah tapi melucukan. Namun video dekat bawah ini memang realiti punya dan korang mesti teruja la tengok.




P/S : Gua Teruja Lihat Dia Lambung Doh Roti Canai Tu Ke Gerai Sebelah! Gila Dasyat! Hahahaha!

32 ulasan:

  1. hahahaha.. siyes kelakar part baling roti canai. yang bestnya, tepat je dia baling. hebat wooo..

    BalasPadam
  2. asada : hahaha..aku dah risau kalau doh tu kena tepek dkt yang bawa air tu...hahahaha

    yazidy : ekekeke...hebat kan..cooll

    BalasPadam
  3. Wahhh.. Terer betullah.. Mesti dierang kecik2 dah training lambung kerusi meja..

    BalasPadam
  4. mak aih..(terlopong mulut tgk video2 tu.)

    BalasPadam
  5. gilar ar...bleh dok lempaq ke meja sebelah...

    tepat lak tu...

    BalasPadam
  6. oo..ni qhupenye Rajnikanth.. pernah dengar nama tak tau qhupe.. :D

    BalasPadam
  7. mmg dasyat...rasa gerun nak makan roti tuee.hehehe

    BalasPadam
  8. perghhh... dasyat nyerr baling doh roti canai tu... nak try laa..haha (konpem tertepek kat muka org lain..haha)

    BalasPadam
  9. perghhhhhhhh...tabik spring laaaa...


    aku hantu mentoss...

    BalasPadam
  10. hahaha... rajinikanth xleh cari makan :D

    BalasPadam
  11. AH DA LAMBAT!! WATEVER MMG HEBAT......

    BalasPadam
  12. baling roti? wow!
    yang part teh tarik tu pun best gak...
    agak gila juga la mereka kan ;p

    BalasPadam
  13. akak 4 kali tengok sivaji the bos..
    betul..tak tipu!

    BalasPadam
  14. fuyoohh hebatt kau!!! try buat lagi sekali jadi tak melekat..haha

    BalasPadam
  15. hahaha...hebat! mana dorang belajar ni...XD

    BalasPadam
  16. serius aku xigt langsung lakonan rajnikanth ni..

    BalasPadam
  17. siyut.. hebat.. buat teh tarik laju giler..

    BalasPadam
  18. wow.. hebat dan tangkas..

    cantik header.. berbunga-bunga hati mlihatnye..

    BalasPadam
  19. wow.. hebat dan tangkas..

    cantik header.. berbunga-bunga hati mlihatnye..

    BalasPadam
  20. alamak.. aku dah terbalas komen ko td.. hehehe.. teringat lg teh tarik td.. huhuh

    BalasPadam
  21. giler dasyat... memang pro lah..

    BalasPadam
  22. memang giler kentanglah mamak2 2..hahhaa

    BalasPadam
  23. HULAMAK...GENGSTER TAMIL...HEHEHE

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com