Jumaat, 10 Jun 2011

Review Filem KL Gangster Disini

20 ulasan:

  1. Lori2,
    tyr empat putus sambungan...
    sori2,
    bru dapat balas kunjungan...^^

    hrp2 citer ni x menghampakan... huhu

    BalasPadam
  2. shamsuddin : insyaallah tak menghampakan kut..ok je ku tgok semalam :-)

    BalasPadam
  3. besh x.. uhhuhuhu nak gak tau respond dari hans jugak

    BalasPadam
  4. Ok ja? macam ada tak ok ja tu.hehe kurang meyakinkan =)

    BalasPadam
  5. Mira Ellyna : nak tahu respon dari saya? kan saya dah bagi respon saya tu..review filem tu blog saya juga...adessss

    Azhan : ok ja? apa yg ok? bro sila baca review saya yer..

    BalasPadam
  6. Kalau best inform2 ek ... heheh ... coz, jarang tonton filem dari Malaysia ni kecuali Nur Kasih lah ... heheeh

    BalasPadam
  7. Keyrill : dah inform dah tu :-)

    BalasPadam
  8. plan nak pegi tengok weekend ni.. harap2 sukses ler plan saya tu..hehehe

    BalasPadam
  9. my little diary : insyaallah :-)

    BalasPadam
  10. xnk baca sebab esok nk tgk..heheh

    BalasPadam
  11. Masuk panggung juga nih ..nampak macam sedap je iklan filem ni kat TV..

    BalasPadam
  12. lelaki perempuan leh aje nak join..

    http://kontestaje.blogspot.com/2011/06/shera-1stgiveaway.html

    ramai2 kan yaa..

    BalasPadam
  13. thanks share review ni, nak tgk jgk nanti.. insyAllah

    BalasPadam
  14. lama xjengah.....

    bunyi mcm best...byk aksi ganaz tak???

    BalasPadam
  15. huhu..macam best.. nak tengok.. :D

    BalasPadam
  16. Pssssttt... boleh tgk donlod nye ke? hehehe...

    BalasPadam
  17. tak sempat nak tengok lagi....bunyi macam menaghik.....tapi nak tengok kongsi dulu...

    BalasPadam
  18. wah, rasanya ramai blogger² bagi komen yang +ve pasal cerita ni, sure dapat kutupn berjuta² nanti, filem kita wajah kita! huh..

    filem malaysia semakin maju & nampak di mata dunia...

    BalasPadam
  19. Tengok trailer macam gempaktakhingat ni!! cayalah huhu

    BalasPadam
  20. di mana aada aaron aziz di situ ada ke-best-an...sure hanie akan wajig harus tengok..mmuuahaahahahahahahaha...

    Hans : ngatkannak bagi review, rupnaya bagi link je...

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com