Rabu, 6 Julai 2011

31-7 Birthday Giveaway!



Gua terdetik hati nak join giveaway nih sebab yang paling utama adalah kerana gua juga adalah salah seorang jejaka kacak yang ditakdirkan lahir pada bulan Julai yang penuh keindahan nih. Jadi. secara tak langsung gua pun mengucapkan jugalah selamat hari lahir kepada ketiga - tiga orang gadis serta seorang jejaka di bawah ini dengan ucapan semoga umur kalian berempat diberkati Allah.


Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990


Jadi, kepada yang nak menyertai Giveaway nih boleh klik pada banner di atas yer! Selamat hari lahir kepada semua yang lahir pada bulan Julai! (^_^)Y

P/S : Tahun Nih Siapa Lah Nak Bagi Hadiah Dekat Gua! Lagi 20 Hari Lagi Besday Gua Nih! (^_^)Y

18 ulasan:

  1. 20 hari lagi?
    lama lagi tue..
    hahahhaa

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir!


    p/s: aku lahir bulan sembilan
    nak hadiah! agagaga xP

    BalasPadam
  3. 20 hari nak ke dua puluh.....haha

    BalasPadam
  4. Hans, aku pon lahir bulan 7... I love July yeayyyy....

    BalasPadam
  5. Sesi ucap selamat hari tua..hehe :)

    BalasPadam
  6. happy birthday in advance ;) tak nak buat giveaway gak ke eheh

    BalasPadam
  7. gud luck =)

    lama lagi bthday hans tu..hehehe

    BalasPadam
  8. befday aku bulan julai wei!

    BalasPadam
  9. jom tukar2 hadiah nak bro? hee:D

    birthday org 26 julai. ahakz.

    BalasPadam
  10. berbintang cancer ar ko ni ek?

    selamat menjadi 'tua'

    ;D

    BalasPadam
  11. 3 gadis seorang teruna.. hehehehe..

    terima kasih..^_^

    BalasPadam
  12. hehe...
    thanks bro... ade rezeki dpt ye.. hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com