Rabu, 6 Julai 2011

Blogger: Blog Not Found

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Gua sebenarnya nak taip entry lain tapi sebab perkara nih baru terjadi sebentar tadi jadi gua tunda dulu lah entry yang sepatutnya gua taip pada petang yang indah nih.




Tadi lepas habis gua melantak nasi dengan sambal udang petai jadi gua pun buka lah blog macam biasa. Tiba - tiba blog gua secara automatik tak keluar apa - apapun melainkan hanya satu ayat panjang yang lebih kurang bunyinya sepertii ini --> Blog Not Found!!! Walawehhhhhhhhhhh!!! Biar betul!!!!!!!!!!




Gua pun punya lah refresh banyak kali tetapi masih juga ayat itu yang keluar. Gua buka blog filem gua pula tapi okay jer blog tu beroperasi. Gua dah risau dah! Apa dosa gua hinggakan blog gua tiba - tiba hilang nih??? Gua masih lagi cool cuma dah berpeluh - peluh(tadi gua makan sambal petai udang! Pedas tapi sedap!) dah. Dalam 5 minit macam tu lepas gua luahkan perasaan gua dekat facebook tiba - tiba blog gua muncul kembali.


 Gambar Hiasan


Fuh! Lega rasa hati gua! Terima kasih blogspot kerana membuat gua cuak sebegitu! Jangan selalu amalkan yer! Sekarang gua kembali gembira :-)

P/S : Malam Nih Lah Taip Entry Baru! Insyaallah! (^_^)Y


Jawab Online Survey & Tebus Mata Ganjaran Anda




38 ulasan:

  1. hahah.. kene godammm tu.. huhuhu

    BalasPadam
  2. oo kadang-kadang die sesuke hati je hilangkan blog orang ye..hadoi lah

    BalasPadam
  3. berpeluh kau....kalau aku pun berpeluh gak...haha..:)

    BalasPadam
  4. untunglaaaaaaaa.................. :D

    BalasPadam
  5. sedapnya sambal udang petai tu..
    komen lari topik lak.. hehee..

    Alhamdulillah semuanya baik2 kan..

    BalasPadam
  6. Kepedasan sambal petai udang buat ko rasa nak mngamuk.. Ha.. ha..

    Tu la lain kali nak makan ajak aq sekali.. hu.. hu...

    BalasPadam
  7. naseb baik ade balik kan? haha!

    BalasPadam
  8. gua pun risau woo..kecian abg gua ni!..:D

    BalasPadam
  9. haha.. mesti kau dah sempuk kan?

    BalasPadam
  10. sedap pulak tengok Smabal Udang Petai tu weiiiiiiiiiiii....
    Hahahahaaa....

    BalasPadam
  11. saje je blog tu nak main2..hehe

    BalasPadam
  12. blogspot memang suka menakutkan orang je :)

    BalasPadam
  13. cuak hang! hahaha

    peh, buat terliuq masakan malaysia je. sobsobbb jangan la letak gambar sambal udang tu T____T

    BalasPadam
  14. rileksss2. mkn lg smbal udang n petai tu byk3 sampai aku terliur kot ! T__T

    BalasPadam
  15. haha...mmg cuak la klu blog tetibe hilang...
    tpi smbal petai udang tu mmg sdap...perghh....

    BalasPadam
  16. owg slalu ilang blog yg owg follow ... sengal punye blogger =b

    BalasPadam
  17. haha , betul la ! td bukak2 blog hans , kuar camtu

    hishh# takkan la dah removed kan ? xD

    BalasPadam
  18. wah..jangan hilang blog ni
    walaupun tak datang selalu, best sangat blog ni

    BalasPadam
  19. haha...ape pon ta bole... :)

    BalasPadam
  20. Pernah gak jd kt Cik Mendezz..tp idak la not found..cuma temporary under maintenance..
    tu pon cuak jek rs..
    apatah lg jd cam u erk?hehe! =P

    BalasPadam
  21. nak jugak sambal petai! heuheu

    BalasPadam
  22. sambal udang?my feveret tu..sedapnya lah..terliur jap..=)

    BalasPadam
  23. tu la cakap org macam obor obor lagi !!
    :P

    BalasPadam
  24. mesti cuak gila tak??? hahahahhaha...

    eh, kenapa semua org post entry yang ada makanan!!! grrr....

    BalasPadam
  25. ALHAMDULILLAH DAH OKAY.kalau saya pun mesti cuak gila! hahaha

    BalasPadam
  26. sambal udang petai 2 betul² mengugat iman saya huhu,..

    BalasPadam
  27. kesilapan teknikal kot...

    BalasPadam
  28. ala
    lu makan sambal udang sorang2
    kasi org len terliur
    tak bek ooo

    BalasPadam
  29. perghh...
    mesti hans petala cuak kan?

    kalau zana....huhhhh....

    BalasPadam
  30. pernah kena gak huhuhu gelabah gile time tu -___-''

    BalasPadam
  31. aku pun selalu gak jadi mcm ni ekspeseli kalo online kat office =,="

    BalasPadam
  32. huhu..kalau sy pon cuak woah..=P

    BalasPadam
  33. Penah Jdi Gak Mcm Tu, Tp Cool Je..Hihi

    Sodap Plak Tgok Udang Msak Sambal Tu..

    BalasPadam
  34. blogspot saje nak berguarau senda..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com