Selasa, 26 Julai 2011

EMI

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Pepagi tadi tiba - tiba lapar gila! Haihhh! Macam mana lah nak kurus kalau setiap masa dan ketika asyik lapar jer! Hahahaha! Tambah - tambah masa tu emosi gua terganggu sikit! Jadi, gua terjah lah peti ais cari makanan apa yang mampu dimakan! Alhamdulillah ada buah rambutan! Gua baham la 5 biji! Ikut hati nak baham satu bekas tapi DIET kannn!!! Jadi, 5 biji dah cukup! Hehehehe!

Bendera Kartun Nih Ada Perkataan EMI


Kemudian tergerak hati nak online padahal sebelum tu gua rasa macam tak ada hati jer! Kemudian, adalah satu benda nih buat gua tiba - tiba gelak macam orang hilang akal. Daripada emosi tak stabil terus gua jadi ceria macam kanak - kanak ribena. Hahahaha! Lepas tu yang buat gua ketawa lagi tu lepas satu status dekat wall facebook gua 'dipenuhi' dengan berpuluh - puluh komen tetapi yang komennya cuma 3-4 orang jer. Hahahaha!


 Apa Sebenarnya Perkataan EMI Nih?


Dalam pada tu tiba - tiba boleh pula gua tersalah taip! Ini kerana keghairahan gua menaip terlampau laju dan terlalu bersuka ria lah menyebabkan perkataan yang gua taip tiba - tiba tersasul menjadi EMI! Gua dah cuba padam tetapi berjaya juga dikesan oleh mereka yang terlibat dalam perbualan rancak tadi! Sob Sob Sob! Habis gua 'diperlekehkan' beramai - ramai! Hahahaha! Apa - apapun, gua sangat gembira sekarang dan terima kasih kepada mereka - mereka berkenaan kerana menggembirakan gua di pagi hari nih! Alhamdulillah! Syukur sangat - sangat!


P/S : Masa Untuk Tidur! Selamat Malam Semua! (^_^)Y


17 ulasan:

  1. ingatkan tak tidur encik ni.. makan jangan ikut perasaan yek!
    :-)

    BalasPadam
  2. aS Salam,

    hua3...lapar giler tapi makan 5 bijik rambutan..waa~~kenyang ke gitu..huhu~

    EMI? sbnrnya nk tulis pe?

    BalasPadam
  3. alamak igtkan blog adik manis..rupanya blog adik hensem..hahaha

    BalasPadam
  4. emi ni syarikt muzik kan? haha

    BalasPadam
  5. EMI ?
    Apa yang lucu sgt ni yer..? ceciter ceciter..

    BalasPadam
  6. terima kasih?hehehe..same2 hans

    BalasPadam
  7. selamat pagi bro EMI HANS. kah kah kah..........jelita woooo EMI HANS....tergoda uuuu...waaaaaakakakakakaka

    BalasPadam
  8. apa maksud emi tu?nama org kah?

    BalasPadam
  9. hah?? np ngn emi?? nk taip pe sbnrny??

    BalasPadam
  10. Hans Berkata : sebenarnya nak taip EMO tapi tertaip EMI....hahahaha

    BalasPadam
  11. haha..
    emi pun boleh gak..
    wat2 poyo je...

    BalasPadam
  12. sebenanya hans tak kenyang makan 5 biji rambutan tu nak taip pun tangan ketaq2 samapi tertaip salah then laju tekan enter..hehehehehe...

    BalasPadam
  13. saya ada kawan nama emi. hehehe

    BalasPadam
  14. kata nak rehat bro..sekali xterkejar tgk entry ko berlambak2 ni..heheh

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com