Khamis, 14 Julai 2011

Episod Akhir Drama Bersiri Makbul : Sebuah Cerita Tentang Doa Malam Ini





Hari ini merupakan hari terakhir drama bersiri Makbul yang sarat dengan pengajaran dan mesej ini akan bersiaran di RTM2 pada pukul 9 malam ini. Jadi, apakah yang akan terjadi kepada Encik Anuar? Adakah doa daripada Makbul yang dimakbul Allah? Sama - sama lah saksikan yer!

P/S : Drama Nih Sangat Best Tapi Hari Nih Dah Episod Akhir.

6 ulasan:

  1. hukhuk. dh lame x tgk tv T__T walaupun duk rumah.

    BalasPadam
  2. AHAHAHAHA,

    aku tak tengok pun..;)

    BalasPadam
  3. tak tengok pon...tak minat cerita kat rtm :D

    BalasPadam
  4. lalala...kak lang xnak komen bleh???...hahaha

    BalasPadam
  5. walaupun cerita nih tak lah terkenal mana tapi mesej dan pengajarannya besar....harap maklum pada komen2 di atas yer :-)

    BalasPadam
  6. kakak tak pernah tengok pun, lg pun tak pernah nampak sedutannya...rugilah tertinggal citer mcm ni

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.