Khamis, 14 Julai 2011

Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2


Benda bila tak dirancang tiba - tiba mesti jadi!

Kalau dah dirancang dengan teliti mesti ada jer akan gagal!

Avada Kedavra, Expecto Patronum, Expelliarmus, Impedimenta, Lumos, Rictusempra, Sectumsempra, Stupefy, Wingardium Leviosa, Accio, Crucio........

Sedang menonton filem Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2 sekarang!

Seronok nih! Nanti aku buat review yer!

Assalammualaikum!

P/S : Remaja Macam Gua Memang Seronok Bila Berpeluang Tengok Wayang Waktu Tengah Malam Buta Macam Nih! :-)

13 ulasan:

  1. wa'alaikumussalam..
    hehe,. wokeh! pakcik tunggu! kalau ada buat rakaman curi pun boleh juga?

    best~
    yang juvana tu, bila? exsited dah ni? pakcik menggemari review filem. krianya nya boleh jadi tikey untuk pakcik pergi ke tak. kalau tak best..

    hahaha

    BalasPadam
  2. Aku dah tgk part 1.. Part 2 mesti best...

    BalasPadam
  3. xajk tgk pon encik hans bukan isac

    BalasPadam
  4. mak ai, boleh tgh tgk citer update n3..hebat2 !!=D

    BalasPadam
  5. bestnye...nanti buat review best2 tau.hehe

    BalasPadam
  6. yg ni yang last kan??lepas ni xde dh harry potter kan??

    BalasPadam
  7. rasenye mcm penah tgk cite ni kat dvd... memang best...

    BalasPadam
  8. wahhhh aku nak pegi tgk harry potter gak....huhu

    BalasPadam
  9. Lamaaa dah aku tak tengok wayang Hans..... ;|

    BalasPadam
  10. dah tengok jugak! seriously best! but sedih harry potter dah habis T.T

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com