Sabtu, 16 Julai 2011

Join Google Plus



Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans yang kacak - kacak serta jelita - jelita belaka(lama tak puji korang). Hah! Gua baru sahaja join Google Plus nih padahal rasa - rasanya dah ramai kut join benda alah nih! Itu pun nasib bro Denaihati yang invite. Gua ketinggalan sikit bab - bab nih! Hahahaha! Gua tadi usha - usha dan gua masih tak tahu apa kelebihan dia melainkan satu jer iaitu bila dah sign in maka secara automatik akan sign blog juga. Yang lain - lain tu semua lebih kurang facebook jer! Heheheh!

Jadi, kepada sesiapa yang sudi nak add gua boleh lah add dekat email gua misterhans88@gmail.com dan kepada yang tak tahu lagi pasal benda nih boleh tinggalkan email gmail korang dekat ruang komen. Nanti gua invite korang yer. Okay! Nak pergi usha - usha balik google plus nih :-)

P/S : Macam - Macam Kan! Lepas Nih Benda Apa Pula Nak Ada Entah!


Jawab Online Survey & Tebus Mata Ganjaran Anda


38 ulasan:

  1. liyanaziz.24@gmail.com... sekian

    BalasPadam
  2. meh try add saya queenteratai@gmail.com :)

    BalasPadam
  3. hanss..kau dah join..
    okey ar lagi..
    aku ni haaaa..
    baru tahu kot google join ni..
    selalu google chrome je..
    hahahahahahahaha

    BalasPadam
  4. emmm..best tak?hehe

    miszpuannina@gmail.com

    BalasPadam
  5. tunggu je la lepas ni google apa pulak la kan :D

    BalasPadam
  6. benf1991@gmail.com..

    hehe..:)

    BalasPadam
  7. Bro, buat la review sket pasal Google Plus ni.. hehe..

    Early morning catastrophe

    BalasPadam
  8. dah ada orang invite tak approve je lagi .. uhuh

    BalasPadam
  9. tak mampu aku nak buat akaun banyak2. gudluck ye. haha

    BalasPadam
  10. invite Bapak jugak bro..heheh

    akubapak@gmail.com

    BalasPadam
  11. waaaahh, kene try nie ..
    saingan laa nanti ngan facebook . :)

    BalasPadam
  12. dah buat tp tak active profile lg oh...
    afieqjibril@gmail.com

    BalasPadam
  13. invite la aku..kesian xde yg nk invite..hehe..
    ryusuke.beck@gmail.com

    BalasPadam
  14. ermm menda apa nie? invite aku ehh

    shafaa.hairaa@gmail.com

    BalasPadam
  15. invite me hans

    zety07@gmail.com

    nak gak tahu ape yg best

    BalasPadam
  16. saya rabun IT, bab2 ni tak tau lagi

    BalasPadam
  17. I had wondered what it is and donno how to sign up . try invite me yaa .

    redbutterfly87@gmail.com

    thnx !

    BalasPadam
  18. Pe lagi bro.
    fadzmie003@gmail.com
    Haha.

    BalasPadam
  19. salam hans, sy nak join jugak :D

    megat2507@gmail.com

    terima kasih :D

    BalasPadam
  20. belum smpi seru nak buat akaun google plus...tp nanti2 kena buat juga bila komuniti sana semakin ramai ;)

    BalasPadam
  21. malam ni sebelum tidow..mamat nak buat 1..he3

    BalasPadam
  22. makin canggih dah dunia internet sekarang nie. mcm2 ada..

    BalasPadam
  23. siti suriani : email apa awak bagi nih?

    BalasPadam
  24. dah ada.. tapi tak guna pun :P

    BalasPadam
  25. belum join lg...bakal join tp nnti la hehe

    BalasPadam
  26. w'salam..
    hehe..
    google memudahkan urusan untuk menaikkan rating page rank

    :D

    BalasPadam
  27. syazana.zainuddin@gmail.com

    p/s: tp password die aku mcm lupa..ahaha

    BalasPadam
  28. wah.. cam ramai je yg nak join. tpi kenpa aku rasa cam tak nak join. huhu.. fb pun dah tak terlayan, ni tambahkan lagi dgn bnda nih..

    padahal, aku tak faham sgt pun dgn google+ ni. hahaha

    BalasPadam
  29. alamak, camni aku pun ketinggalan, haha

    BalasPadam
  30. bapak sedara aku pun suruh aku try google plus nie..tp xreti aku nak guna..ngeh2..mmg buta IT..

    BalasPadam
  31. akaun gmail aku dah berzaman aku tak buka..hahahahahaa

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com