Ahad, 10 Julai 2011

Keputusan Jom Main Teka - Teki


Nampaknya banyak betul jawapan korang untuk Jom Main Teka - Teki nih. Nampaknya tiadak ada sesiapa pun yang mampu menjawab dengan betul apakah jawapan untuk lukisan anak buah aku yang dilakar semula oleh aku menggunakan PAINT nih. Hanya ada seorang dua yang mampu menjawab dua daripada tiga dengan betul tetapi macam aku dah cakap sebelum nih kalau korang boleh jawab dengan betul ketiga - tiga lukisan di atas baru aku bagi topup RM10.

Jadi, jawapan sebenar untuk ketiga - tiga lukisan di atas adalah :-


1) Matahari
2) Kereta
3) Jalan 


Terima kasih kepada yang sudi menjawab! (^_^)Y


P/S : Memang Jawapan Yang Tak Munasabah Dan Itulah Sebab Yang Buat Aku Tak Dapat Tahan Ketawa!

36 ulasan:

  1. ni la jawapan yang aku nak jawab hari tu tapi time nak taip tu lupa pulak...hahahaha

    BalasPadam
  2. arGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ..ahaha

    BalasPadam
  3. jalan cenggitu!??
    hahahahhahaha

    BalasPadam
  4. cehh. sikit lagi nak menang. haha. satu jeh betul kot.

    BalasPadam
  5. Boleh kongsi gambar anak buah hang tu?

    BalasPadam
  6. rupa matahari tu adala...yg lagi 2 tu x tau camne bole jadi jalan ngan kereta ni?

    BalasPadam
  7. 2 = kerete??? ahhahahaa...

    BalasPadam
  8. hahahaahahahahahaha tak serupa kereta dan jalan pun hahahahaahaha

    BalasPadam
  9. ouh. aah. patut tadi ada mimpi jawapan2 ni.. tapi bro dah post awal pulak jawapan2 nya XD

    BalasPadam
  10. tak sempat aku nk ikut..
    hahahaha grrrrrr...
    adoyaii kelaka..
    kalau matahari tu ade bentuk lagi..
    kete ngan jalan tu mcm
    ahpe je hak3

    BalasPadam
  11. jalan pe la agaknya yg dilukis tu..AISHH

    BalasPadam
  12. Mak ai... Kereta dgn Jalan.. dah x gay pun... memang la x menang...

    BalasPadam
  13. jalan tu aku blh terima lg. maybe track F1 kot. tapi yang no.2 tu kereta? hahaha. kete pas kena steamroll ke hape gaye camtu?? tlg explain. nk gelak guling2 dh ni. hahaha.

    BalasPadam
  14. selamat sploh hinggit.,,,arghhh... kim salam anak buah ang

    BalasPadam
  15. wa bagus, angan-angan masa dpn nak bli kereta, mst anak buah lelaki...haha

    BalasPadam
  16. hahaha , geram2
    no 1 jep fara caye
    2 , 3 tak
    grr* ;p

    BalasPadam
  17. imaginasi kne tinggi cam ni bro...elbert enstein pun letak jawatan x dpat teka..

    BalasPadam
  18. tang mana bentuk keretanya kat situ??? pecah kepala..

    BalasPadam
  19. ni budak umur berapa tahun yang lukis ni ha???
    adehhh...

    BalasPadam
  20. aaa...itulah kakak dah cakapkan, budak2 kreatif...pemikiran dia orang jauh...heheh, itu model kereta alaf baru nanti kut

    BalasPadam
  21. hahaha..
    rasa mcm nak nangis je nengok kereta dan jalan tue...

    puas nak kenalpasti tapi tang mana rupa kereta dan jalan tue...

    *kreatif ya amat!
    nak topup!
    hahaha

    BalasPadam
  22. hehe..tang matahari tu nmpk lah jugak rupenya.
    tp yg dua lagi tu...adoii.
    hans kena ajar anak buah melukis lagi lah

    BalasPadam
  23. no 2 dgn 3 plg taley blah, hahaha~

    BalasPadam
  24. fuhyooo! apsal berbeda sgt, xde rupa jalan pun yg no.3 tuu..huhu =.='

    BalasPadam
  25. laaaa..kereta???!!! jalan??!!!

    kahkahkah

    BalasPadam
  26. alaa..
    terlepas laa aku nak dapat topup nie.
    huhuuu~

    BalasPadam
  27. aku bz la, so x dpt nak join.. sbb aku tau sumer jawapan tu. wakaka!!

    BalasPadam
  28. hahah ! sumpahhhhh budak2 kretivvv ! haha . :D

    BalasPadam
  29. lepas ni aku lak nak suruh anak sdare aku melukis kat paint. haish

    BalasPadam
  30. hahahaaa.. kereta dgn jalan tak berupa objek tersebut langsung :p

    BalasPadam
  31. mak aih .. kejam ye .. heheh

    aku takleh bla yang kete tuh .. ap ke hei ye rupa macam tuh ..

    BalasPadam
  32. tertekannya tengok jawapan dia.
    arghhhh !
    kui kui :P

    BalasPadam
  33. Hahaha.. ok jugaklah no. 1 aku tepat.

    tapi 2 ngan 3 kelaott.. ;DD

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com