Khamis, 21 Julai 2011

Liverpool Third Kit Jersey 2011 - 2012 Season

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Walawehhhh!!! Gua jatuh hati lah pada jersey baru pasukan bola sepak kegemaran gua iaitu Liverpool. Ada sesiapa nak hadiahkan dekat gua tak? Kalau ada sila email gua segera yer! Hah! Sekarang gua dalam dilema lah nak pilih yang long sleeve ker atau yang biasa jer! Haihhhh! Nih tiba - tiba rasa nak lambung syiling nih! Hahahaha!




atau



P/S : If You Can Dream It, You Can Buy It! (^_^)Y

18 ulasan:

  1. izzad : ko belanja aku on :-)

    BalasPadam
  2. pergh lengan panjang tu best...

    BalasPadam
  3. rabunmerah : tu la pasal...skrg aku more to choose long sleeve la...

    BalasPadam
  4. wuhuu...sme team larh....Liverpool YNWA...

    BalasPadam
  5. fiq lebih suka yang lengan pendek..ape2 pun memang lawa jersi baru liverpool ni.

    BalasPadam
  6. wah...memang cun tu...gua nak satu lah..amek lengan pjg.hee

    BalasPadam
  7. wahhh!!!! cantiklah jersi lengan panjang tu, berkenan pulak kakak tengok

    BalasPadam
  8. buruk nya..hahaha..
    lengan pendek tu ok

    BalasPadam
  9. simple tapi smart...nasib gua bkn fan liverpool..kalo x rase nak rembat satu..

    BalasPadam
  10. Yang biasa pun dah cukup cool dah Hans...

    BalasPadam
  11. smart kot yg lengan pendek tu...pilih yg pendek jer..

    BalasPadam
  12. yang long sleeve tuh bapak smart.serious!even gua semangat ManU forever pun,kenalah admit jersey nih sangat cantik.lengan panjang lengan panjang!smart siot!

    BalasPadam
  13. hensemnye jersi ni! lg hensem kalo long sleeves =D

    BalasPadam
  14. lawanye!awak beli je dua-dua.yang tanak pass kat akak.haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com