Jumaat, 29 Julai 2011

Review Filem Flat 3A




3 ulasan:

  1. suka part budak tu nyanyi!seramm ooo :P

    BalasPadam
  2. dah kuar kat astro first kan...nak tengok ke tak yer.

    BalasPadam
  3. ada link download tak...youtube dah ade ke blum

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.