Khamis, 14 Julai 2011

Review Filem Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2





28 ulasan:

  1. belanja gue weh..haha

    harry potter last series ni. xP

    BalasPadam
  2. mmg tgk lahhh kannnnn
    aku minat gile kot kat hary ptter ni..
    dari kecik folo..hehe

    BalasPadam
  3. Waaa bestnya u dah tgk! You're making me more nervous :p
    Tp mcm sedih pula HP dah sampai final episode..huhu..

    BalasPadam
  4. wife gua suko gila tgk Harry Potter nih...so gua pun terpaksa la tgk gak...hehe

    BalasPadam
  5. pergh .sentap jap .HAHAHA .dh tengok ?tak ajak XD

    BalasPadam
  6. wuhuuuu.... kite tertidor masa tengok harry poter... wuuuu... rugi tiket..T_T

    BalasPadam
  7. bestnyer hans dah pegi tgk.jeles ni:D

    BalasPadam
  8. tgk yg 1st je... tpi yg last ni rasa cam berminat je tgk... :)

    BalasPadam
  9. semakin teruja nak pi tgk... :)

    BalasPadam
  10. waa~ aman nak tengok but busy for the moment. Dah la last part plak tuh.. T_T

    BalasPadam
  11. as salam..
    wow! canggih!!
    memang mencabar..
    macam nak pergi tengok. hahaha~

    thanks~

    BalasPadam
  12. harap2x dpt tgk di panggung cerita ni sementara masih panas2x gitu..heheheh

    BalasPadam
  13. xpernah lagi lepas tgk smua movie dia...layan weyh movie ni

    BalasPadam
  14. tak minat HP, tak kira la potter ke packard

    BalasPadam
  15. oke nk g baca skang bye.

    hehe

    BalasPadam
  16. oh ye ke baru kuar??? abeh tu semalam tu alif tgk yang mane ek??

    pelik nih..

    BalasPadam
  17. harry potter.. yehaaa..
    kurang tgok pun.. hihi..
    tpi boleh la isi msa lpang.. huhu

    BalasPadam
  18. bukan cd, tapi dvd..

    ooo...mungkin kot yg part 1... ngatkan yang tu muvi baru...huhu

    BalasPadam
  19. nih yang wat rasa menggedik nak tengok nih..hik3

    BalasPadam
  20. tak sabar nak nonton ujung minggu ni ...

    ;D

    BalasPadam
  21. waaaahh, bro hans ni slalu tengok filem ekk ?

    aduirrr, adik ni langsung x tengok tv .. hahaha :P

    BalasPadam
  22. pergh! dah tgk?! penilaian yg ang bg 5/5?!!! ni yg kena tgk niiii.. :D

    BalasPadam
  23. best tak cite kali nih??

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com