Khamis, 21 Julai 2011

Sapa Nak Header Minta Dekat Blogger Hizami

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Hah! Cuba tengok header dekat bawah nih! Kacak tak? Kalau tak kacak pun gua peduli apa janji gua suka! Sebelum terhasilnya header di bawah nih sempat lah sekejap gua feeling - feeling jadi Voldermort sebab hidung gua tiba - tiba hilangkan. Hahahaha! Tetapi, selepas pengubahsuaian maka akhirnya gua kembali menjadi kacak seperti biasa. Kahkahkahkah!


Blog Filem Gua Dah Ada Header! Klik Untuk Ke Blog!


Jadi, gua nak mengucapkan terima kasih banyak - banyak pada Blogger Hizami sebab beliau telah berjaya mencipta header blog filem gua nih dengan jayanya walaupun sebelum tu berjaya berbuat gua berbangga kerana menjadi Voldermort buat seketika. Hehehehe! Jadi, kalau korang nak header blog juga apa kata korang join segmen yang blogger Hizami buat dekat bawah nih!


Klik Untuk Mengetahui Dengan Lebih Lanjut!


Gua juga nak berbanyak - banyak terima kasih kepada Blogger Qarr kerana sudi membantu gua dalam macam - macam hal. Gua pun banyak sangat menyusahkan blogger nih sampai naik segan pula gua jadinya. Terima kasih banyak - banyak yer sudi membantu gua yang banyak kerenah nih.


Klik Banner Untuk Ke Blog Beliau


Apa - apapun, gua gembira untuk hari ini sebab macam - macam perkara yang baik dan menyenangkan berlaku dalam kehidupan gua. Alhamdulillah! Moga anda semua juga turut gembira untuk hari ini dan hari - hari yang mendatang. Okaylah! Gua nak rehat sebentar! Assalammualaikum dan salam sejahtera!

24 ulasan:

  1. oit..copypes blog aku!..haah..:P
    alamak terharunye sayyee...

    BalasPadam
  2. smart la zami buat header. hohoho~

    BalasPadam
  3. Qarr Jalil : plagiat bukan selalu..ekekekek

    miss Fyqa : yups...smart kut...

    BalasPadam
  4. lawa sudah header dia.. hehehe..

    ada gak baca pasal hizami ni kat blog kawan2 yg lain..

    BalasPadam
  5. mmg kacak header dia design..

    BalasPadam
  6. cantik seyh dia design... aku nak mintak jugakla.. hehe..

    BalasPadam
  7. header terbaekkkk! #boboiboy :P

    errr btw thanks 4 dropping by! :)

    BalasPadam
  8. wah, semat la header baru tu... baru nampak matang, ecececeh (^__^)V

    BalasPadam
  9. jap. ak nak join segmen header tu la. :B

    smart header blog lagi satu XD!!

    BalasPadam
  10. sukanya dia dpt header baru yer..

    BalasPadam
  11. suh dia buat tuk aku sekali ok

    BalasPadam
  12. KACAKnyewww...

    aku tak brapa suka header... lebih suke tukar2 wall ye hohoho

    BalasPadam
  13. pakailah header tu kat sini..*_*

    BalasPadam
  14. nice gak... tapi aku xminat sangat ade header2 nih
    hehhee
    sebab aku takut berat loading lak

    BalasPadam
  15. fewit, header blog ini bila nk tukar pulak hans

    BalasPadam
  16. kacaknyerrr header baru =D

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com