Jumaat, 22 Julai 2011

Sms Dari Ikan Paus

 Paus Nih Ker Sms Aku Tadi?

Whale : (miscall)

Jejaka Kacak : Nih saper yer?

Whale : Owang....

Jejaka Kacak : .......(ada ker ikan paus hantar sms????)

Whale : Nie adix ika kn,....?

Jejaka Kacak : Sorry! Salah nombor! Bye! (geli plak baca perkataan ada huruf X nih!)

Whale : Hup....abeh 2 nie spe?

Jejaka Kacak : Sorry! Saya lelaki nih! Bye!

Whale :  Xpe la..,law laki blej jdi mmbe...

Jejaka Kacak : Boy ke girl ni?

Whale : Mne2 jew..

Jejaka Kacak : ........(Bye! Bye! Bye!)


.................... = Tidak Membalas SMS


P/S :Alangkah Indahnya Jika Nombor Telefon Boleh Spam Macam Email!!

37 ulasan:

  1. wa, ada peminat. biasa la kan, jejaka kacak...haha (:

    BalasPadam
  2. wow adew owg nak kenal dgn hans lew

    HAHAHA!

    BalasPadam
  3. oishh,.,ikan paus msj dye..hehe..best ahh

    aku xpnh layan org mscol ke msj ke. tp utk no yg xknl la.. no aku save nama layan je.

    BalasPadam
  4. hehehe... yang pasti, sms handphone tak leh spamm.

    BalasPadam
  5. jejaka kacak kena ngorat la.. hahahha... adoi.... saja la tu wat salah number... sebab tahu tu number jejaka kacak hans.. kan??? heheeh... adoi.. pernah gak kena... tapi bolayan jer...:)

    BalasPadam
  6. mana2 jer ? pulak~


    grr, whale zaman moden pndai guna fon

    BalasPadam
  7. hans ni sombong tau.. tu saya ler...
    kahkah..

    wah, peminat tue.. ntah2 kawan2 je nak kenakan hans..

    BalasPadam
  8. pewittt jejaka kacak kena ngorat oleh ikan paus hehe

    BalasPadam
  9. wiwit! secret admirer kot! =p

    BalasPadam
  10. kalo ayat2 ada X tu mmg arghhhh..nak lempang je...adew kew..kitew...*lempang laju2 org taip mcm tu*

    BalasPadam
  11. mana2 je

    kalau gadis ok la
    kalay guy..?? huhuhu...

    BalasPadam
  12. woooww..alamak....ada ikan paus msg la....glemer la... :)

    BalasPadam
  13. haha. klaka pulak bila baca..memang kesian ah~
    seram ouh,lg2 part mana2 jew. haha

    BalasPadam
  14. engkau kah jejak kacak!eh kacak ke?hehe!=p

    BalasPadam
  15. erk! amboi!!! tak mo layan yek??!! hoho! :-)

    BalasPadam
  16. fuyoo barangkali ada secret admire tuu..

    BalasPadam
  17. wuwuwuwu!hans adew pminat lerrr..gedix tak sayer tulis camni? haaha

    BalasPadam
  18. iuuuuuuuuuuuuuu...tak bleh blah sguh yg mana2 tuh...apakah???

    BalasPadam
  19. Ok ler tu Hans..
    Cik Mendezz ni dr awal beli nombor baru ni kene kaco dgn nombor luar..
    Entah2 hape2 bahasa..kdg2 kol 3-4pg phone ni bunyik..geram betol..
    betol la cam u ckp..bagus nya kalo hp ni cam email ley kita spam unwanted call..
    {sure ramai receiver akan spam nombor bankers kan??}
    Hahahaahah!! =P

    BalasPadam
  20. rajinnya awak respond miss call... kalo saya, miss call miss call nie mmg xkan call balik punya. sms pun saya xkan send... x kira la family ke, kwn ke, strangers ke. tp paling kelakar kalo org yg sama dok call 3 kali nombor kita & 3 kali kita kata salah nombor tp still call lg utk kali ke4... -_-

    BalasPadam
  21. ade secret admire ke?huhuhu..
    hye..leh kenal?huhu..=p

    BalasPadam
  22. Nak kena jadi sushi ikan paus tu.. haha..

    BalasPadam
  23. mana2 ajer..auuuuwww...hahaha..*_*

    BalasPadam
  24. wah Hans ade peminat !! haha XD

    BalasPadam
  25. secret admire..mesti dia malu tu..hahahaha

    BalasPadam
  26. Hahaha... ikan bg sms.. hebat btul.. mcm mane leh anta sms padahal jari pun xde.. hehehe

    BalasPadam
  27. haha...abeh laaa..dah ada peminat misteri ke?

    BalasPadam
  28. kakahkahkahkah! tak tau nak komen apa, nak gelak ja :D

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com