Ahad, 3 Julai 2011

Stress

Hujan masih belum menunjukkan tanda - tanda mahu berhenti dan ini amat merisaukan gua dan secara tidak langsung telah membuatkan gua terasa sangat tekanan memikirkan kemungkinan besar wang yang gua laburkan akan menjadi sia - sia belaka. Perjalanan semalam yang diharungi begitu sukar dirasakan dan tidak disangka pula tiba - tiba begini jadinya. Haihhhhhhh!!! Mengharapkan hujan berhenti pada pukul 12.30 ke atas. Harap - harap doa dimakbulkan! Amin!


P/S : Harap - Harap Impian Terlaksana!

12 ulasan:

  1. Best hujan, if kte doa time tu boleh makbul :]

    *Hujanlah lagi, hujanlah lagi*
    Hehehehe.

    BalasPadam
  2. hohohoho.. subuh2 lagi dah hujan kat trgnu. sejuk je rasanya datang kerja

    BalasPadam
  3. aku suka hujan! btw ko nak kemana??

    BalasPadam
  4. bgslah hujan..sejuk bumi tuhan..^_^..kat kuching panas terik

    BalasPadam
  5. panas kat sini... hujan pun tak mampu melembabkan tanah... hehehe..
    pas hujan kat sini kejap. heeeeeee

    BalasPadam
  6. kat papar seharian panas terik..ngam2 hujan lebat lepas hbis TpeVSMas hehe

    BalasPadam
  7. hujan la best..rahmat tu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com