Rabu, 13 Julai 2011

Wordless Wednesday #6


+


+


+


+


ll


ll


P/S : LOL!

114 ulasan:

  1. memang wordless jadinye aku..hahaa

    BalasPadam
  2. boleh hadiahkan kat abg baju juvana tu sehelai.. hehe

    BalasPadam
  3. baik, mmg tdk dpt dihuraikan mlalui kata-kata...haha

    BalasPadam
  4. hahaha. byk beno. wordless abes! :P

    BalasPadam
  5. ok sy paham cite yg nak dismpaikan, hehe.
    hu nk tngok harry potter ye? jeless :D

    BalasPadam
  6. er.. ak faham harry potter aje. keh3

    BalasPadam
  7. nie da bukan tahap wordless lagi dah~
    nie da speechless da~

    BalasPadam
  8. aku suka harry !


    buku tunas tu best ouh !


    million tu minyak wangi ker?

    BalasPadam
  9. speechless terus. yg pnting nak baju juvana satu! haha!

    BalasPadam
  10. semua lahhh
    hahahahaha
    okey aku pun nk
    ikot jugakkk grrrr

    BalasPadam
  11. Walawehhh~~ mmg xtau nk kte ape ni..
    tp tang harry porter tu kalo xde aral mmg Cik Mendezz ke panggung Jumaat ni..
    hehe! =P

    http://azuramendezz.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-2.html

    BalasPadam
  12. Tediaa........ Dasat betui..... ^_^

    BalasPadam
  13. faham.. fahammm.. eksaited dan tak sabar sgt lah tu! hehee. don't worry, it will be yours ;)

    BalasPadam
  14. pergh,nk baju tu...nak bg ke xnak?ckp!!..hehe..

    BalasPadam
  15. Hlovate. Woah. Wishlist aku tu. ;(

    BalasPadam
  16. ewahhh ! takleh banyak lagii ka.

    BalasPadam
  17. sangat jeles dengan hans .. bak sini barang gambar no 1 dri atas tuh .. baju juvana tuh tak mahu hahahaha

    BalasPadam
  18. banyak betul yang jadi dalam hidup kau. hahaha

    BalasPadam
  19. uihh. bukan main lagi eh.. haha sampai rabbit tuh ja, tak tahan~

    julai mmg best:)

    BalasPadam
  20. smart baju juvana tuh :) nak satu. huhu

    BalasPadam
  21. ouhh , nie target ntok buln july ke?

    BalasPadam
  22. yeayy make sure semua plan mnjadi yee xD

    BalasPadam
  23. yg 1 million tu apa?? perfume??
    betul2 wordless ni hehe

    BalasPadam
  24. wahhh wahhhh.... padat gitu! =p

    BalasPadam
  25. tak faham tak faham tak faham hehe faham juvana je :P

    BalasPadam
  26. pergh perfume kaw2! punyer.. ! million, dasyat2 hahaha.. nak satu?

    harry potter dis weekend, tempah tiket awal tau haha..

    p/s: mmg wordless, apa yg hans cuba sampaikan?

    BalasPadam
  27. Semua berkaitan dengan entry ko kan Hans? Yang gambar third tu aku msh blur...

    BalasPadam
  28. mksud yg mendalam... huhu... :)

    BalasPadam
  29. harry potter, nak tengok gak :)

    BalasPadam
  30. t,shirt juvana..nak 1..haha

    BalasPadam
  31. amboi , mentang2 la wordless , bpak byk letk gmbr ..! hak3.

    BalasPadam
  32. paling mencuri tumpuan aku rasa baju biru tu.. =)

    BalasPadam
  33. wordless jadinya..
    apakah maksudnya???

    BalasPadam
  34. perfume + baju + buku novel kot + tak tahu + movie HP = akan dibuat dan dibeli bulan julai = gembira .. hehe

    BalasPadam
  35. kakak nak gambar yg ke 5...hehe

    BalasPadam
  36. ini memang wodless terus....

    ini namanya bercakap menggunakan imej//

    banyak pakai duit ye

    BalasPadam
  37. aku jadi speechless bile nk komen wordless ni hehehe.. follow hans

    BalasPadam
  38. Oke..tak terungkai dengan kata - kata-.-

    BalasPadam
  39. bebaskan hari mu dgn keceriaan...

    BalasPadam
  40. mmg wordless nih weh...x faham aku....huahuahua...btw, novel hlovate tuh best ....aku dh bacer ;)

    BalasPadam
  41. mana nak dapat baju biru tu hans??haha

    BalasPadam
  42. ermm ni semua barang yang hans nak ek?
    paco rabanne perfume, baju juvana, tgk harry potter

    BalasPadam
  43. terkedu
    terkesima
    blur sebenarnya..
    haha *_*

    BalasPadam
  44. Tak tercapai akal ku dengan #WW mu~~

    BalasPadam
  45. terus x terkate aku tgk...haha

    BalasPadam
  46. sangatttttttttttttt "SPEECHLESS"

    BalasPadam
  47. Hoho. Ramai yang wordless ni.

    Maknanya ko menang winyak wangi Ahad + tengok Juvana Isnin + sambil layan novel Hlovate ari Selasa + layan katun Knpehehko dengan Putin ari Rabu + tonton Harry Potter pula esok Khamis + sambil menghitung hari-hari untuk kemabli semula ke "sekolah".. Kan kan? Haha.. =p

    BalasPadam
  48. Harry Potter!!
    cant wait that!!

    BalasPadam
  49. off9 ..
    tak faham..
    hahaha

    BalasPadam
  50. mak ai, punya la banyak pix, mmg x terkata ni. nice pix, jom jengah #WW den juga http://suffer.frenzyfm.my/2011/07/8-wordless-wednesday.html

    BalasPadam
  51. betul2 wordless sbb xtau nk ckp apa.byk pic.hehe :)

    BalasPadam
  52. nak kate ape nie?aha..wordless sungguh!:D

    BalasPadam
  53. Amboi, sekali harung jak erkkk!

    BalasPadam
  54. grr..
    banyaknya wordless.
    yang paham pasal harry potter jewk.
    nak p tgk harry eh ?
    nak ikot !!! :)
    jgn lupa ajak taw!

    BalasPadam
  55. suka gambo harry potter tak sabar nak tunggu kuar kat wayang...

    BalasPadam
  56. ehem2..apa mksudnya? hehehe..memang wordless!

    BalasPadam
  57. Hlovate TUNAS sangat best!!!!1


    opah suke giler.. :)

    BalasPadam
  58. aku pi tengok Harry Potter jumaat ni kat Seremban! weeee!

    BalasPadam
  59. aku faham harry potter je!!! haha! :D

    BalasPadam
  60. last sekali tu ceria sangat. wakaka

    nak tengok gak harry potter ><

    BalasPadam
  61. suka novel tunas sangat2..miss zaman2 sekolah (^_^)

    BalasPadam
  62. heri poter je yg menarik perhatian! hahaha. :D

    BalasPadam
  63. karya hlovate terbaikkk,....:)
    huh thousand likes lah,.

    BalasPadam
  64. tuu diaa...punya panjang smpai x paham, wordless nk describe, hahaha

    BalasPadam
  65. sy fans kipas mati hlovate :)

    BalasPadam
  66. haha ape kaitan semua tuh ? okay :)

    BalasPadam
  67. WORDLESS SUNGGUH! haha. hidup hlovate! :P

    BalasPadam
  68. erk.. x fhm.. speechless da.. ehh.. mmg wordless ar

    BalasPadam
  69. harry potter esk! jom tgk!..wee~

    BalasPadam
  70. thanx fer kamin tu my #WW =)

    ewahhhh, sonok tahap cipanzi beranak lima yekk, hey heyy, yg juvana pnye t-shirt bak sini !! huh... =P

    BalasPadam
  71. plus = HP da deathly hallows part II, sila belanja, jgn jebek mulut tu, hehe

    BalasPadam
  72. lep hlovate....best kew buku 'tunas' tuh..skrang tngh cari 'contengan jalanan'...xjumpe lagi buku tuh..sob~sob~sob

    BalasPadam
  73. rsenya nk phm pun.. smua event ni blaku dlm bln 7? :D mmg wordless. speechless.haha.

    BalasPadam
  74. im speechless . HAHA . banyak gambar . nice nice semua ! :D juvana minggu depan episode akhir kan ? jangan lupe ya .

    BalasPadam
  75. mcm faham jew maksud tersirat dia..hebat :))

    BalasPadam
  76. mcm faham jew maksud tersirat dia..hebat :))

    BalasPadam
  77. haha.. totap dengan juvananyee

    BalasPadam
  78. baju juvana tu yg cool tu, haha da tgok harry potter ! haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com