Rabu, 27 Julai 2011

Wordless Wednesday Contest 3 - Betul Ker Nih Pocong?

Assalammualaikum. Tadi dapat komen dari abang eyriqazz si blogger terkenal tu dan dia ajak join contest yang dia buat bersama dengan eightdesignsboutique ini. Jadi, dengan ini saya mempertaruhkan gambar di bawah ini hasil tangkapan budak - budak rumah sewa saya tahun lepas. Hehehehe!




Kepada yang berminat nak join contest mudah nih boleh terjah Blog Bro Eyriqazz.

62 ulasan:

  1. KEBETULAN JEE TU..LEH PLAK POCONG TU LANDING BAIK..=P

    BalasPadam
  2. Tu la pasal. baik punyee ! hehe


    Entri Terkini : Wordless Wednesday #4

    BalasPadam
  3. haha!! seb baik la aku tgk entry ni siang2.. kalau malammmm.....

    BalasPadam
  4. ini real ker?
    mmgg seram kot klu tgk malam2...

    BalasPadam
  5. Hans Berkata : sapa tengok malam nih dia datang dalam mimpi korang...MUAHAHAAHAHAHAHA

    BalasPadam
  6. okay, nasib tak malam! huhu

    BalasPadam
  7. tak panas ker??hehe..:)

    new entry :: WW# ke-9

    BalasPadam
  8. sempena apa? saje2 ek
    hahahaha

    BalasPadam
  9. tengok siang2 ok ar. mujur bukan nengok malam. seraaaaaaaaaaaaaam...

    BalasPadam
  10. pocong siapa yang hilang tu...:D

    BalasPadam
  11. kecik je tu,.
    mesti barg2 kan..he

    BalasPadam
  12. pocong tu x menarik sgt, tp helmet kat blakang tu, elok sgat tersusun lagu camtu..heeeee

    BalasPadam
  13. NAK TERSHISHING AKU DI WATNYA TENGOK GAMBAU KAU NI,HANS!

    Hanakimi versi MELAYU

    BalasPadam
  14. aku tertarik dgn helmet2 tu...tak perasan ada insan terbaring...hehe

    BalasPadam
  15. ini kena denda sebab tak cuci tandas ke hapa neyh? HAHA :D

    BalasPadam
  16. nmpk sgt pocong muhung.. haha..

    BalasPadam
  17. sapa laa yg rela dbungkus cm tu

    BalasPadam
  18. apo buek tdo dpan pintu tu..ahahaha~

    BalasPadam
  19. apo buek tdo dpan pintu tu..ahahaha~

    BalasPadam
  20. wow! ade WW contest! hahaha nice2... hehe

    BalasPadam
  21. ish...
    hantu laen xde ke??
    =D

    BalasPadam
  22. hahah sapa yg lemah semangat, confirm dah larik laju2..

    BalasPadam
  23. nak juga join... tapi tak der idea lar... kesibukan yang melampau

    BalasPadam
  24. hah mayat mana bleh sesat kat situ :)meh singgah tgk #ww saya : teka nama

    BalasPadam
  25. knape x angkat dia tidur atas katil je ? kesian dia tido kt lantai je .
    hahaha ! :D

    BalasPadam
  26. kalau tinggal tun hans jer sorang kat umah.. bukak2 pintu.. tgok semua ni.. mau ada yg terkencing.. hahaha.. pengsan pun ada kot?

    BalasPadam
  27. pocong landing baik pnyer....hahaha. smart. ^0^

    BalasPadam
  28. hrp2 mlm ni xterbayang benda yg pelik2.. ahahahhahaa~ ^_^

    BalasPadam
  29. uiiiii pocong tgh2 rumah.. haha dibuatnye mlm jumaat betul2 ada seketul terbujur kt ctu, agak2 hans lari pucat muka tak? hehehe

    BalasPadam
  30. adakah awk dlm dibungkusan itu??

    kehkeh

    BalasPadam
  31. wwuuuuuu....tu gambar btl ke hans?cf seram kalo jmp mlm2 camtu...waaaa..

    BalasPadam
  32. Betul ke ni ?? Berani ek tangkap gmbr.. Hehe..

    BalasPadam
  33. nie pocong keding nie..hehehe..

    tp mlm2 mau lari gak nie klu tgk..

    nywy, sanah helwah bro! epy bezday..

    BalasPadam
  34. fuhhhhhhhhh....
    mlm2 nh tgk gmbr tu..
    tkot la pulak

    BalasPadam
  35. hahaha. x takottttttttt :P
    #velagakgilak kuikuikui.

    BalasPadam
  36. uiks .. sapa yg ada dalam bungkusan ?

    BalasPadam
  37. adoiiiiiiiii nangis pocong sbnr tgk gmbr ni huhu

    BalasPadam
  38. haha..ni mesti dah bosan n xde koje kan..hah :DD

    BalasPadam
  39. siapakah gerangan yang jadi pocong tu?
    haih menyeramkan jek.

    BalasPadam
  40. tahniah...anda salah seorang pemenang

    http://www.eyriqazz.com/2011/07/pemenang-wordless-wednesday-contest-3.html

    BalasPadam
  41. tahniah!!! erm,,,seram gak la nih,,x balik umah la jawapnyer,,

    BalasPadam
  42. Apasal ada helmet sebelah pocong tu? Pocong tu pekumpul helmet kot. Haha.. :P

    BalasPadam
  43. apasal ada helmet sebelah pocong tu.. pocong tu pekumpul helmet kot.. haha :P

    by, Iqah Irah a.k.a Syafira Hani

    BalasPadam
  44. Like entry ni ke??? Ok sudah..

    BalasPadam
  45. ohohoho pocong ! lari2 .. hahaha
    like this pic ^^

    BalasPadam
  46. Sape yang jadi pocong ni?hihihi..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com