Sabtu, 27 Ogos 2011

Duit Raya RM1000 untuk Rakan Blogger



Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Aku memang selalu join contest yang dianjurkan oleh blog Denaihati nih. Jadi, kali ini sekali lagi aku akan mencuba nasib di dalam contest yang bagi aku menarik dan agak mudah untuk dibuat.

Mengikut pada tugas yang diberi, apa yang perlu dibuat agak mudah iaitu Rakan Blogger yang menyertai contest ini perlu memilih salah satu entri yang terdapat di dalam blog Denaihati sebagai contoh Cinta Dari Kaabah sebagai entry utama dan kemudian klik entri lain yang terdapat di Related Post dan klik lagi entri lain di Related Post tersebut sehingga anda tidak melihat tajuk entri pertama yang ada dalam senarai Related Post yang terakhir. Untuk maklumat lanjut sila KLIK SINI.


Jadi entry utama pilihan aku ialah Duit Raya Rm1000 Untuk Rakan Blogger


Setakat ini sahaja aku mampu! Bemula pada Duit Raya Rm1000 Untuk Rakan Blogger dan berakhir dengar Denaihati Network Semakin Berkembang. Jadi, semoga berjaya pada yang join!


9 ulasan:

  1. nak duit raye dr hans bukan issac

    BalasPadam
  2. Gud luck bro... Kalau dapat first prize tu kongsi2 lah jugak.. haha..

    BalasPadam
  3. xphm aku camner contest ni..huhu

    BalasPadam
  4. aku tak join contest ni..tp aku nk ucap SAMAT HARI RAYA HEHEEHHe maap yo andai aku ada terkomen ke ape y wat kau makan hati hehe

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com