Selasa, 16 Ogos 2011

Fenomena Nyan Cat Kini Melanda Blogger

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans! Nampaknya selepas entry Nada Dering Pilihan disiarkan untuk bacaan maka begitu ramai blogger yang mula jatuh hati dan ketagih dengan seekor kucing berbadan kotak bernama Nyan Cat. Jadi, mari kita lihat serba sedikit tentang info Nyan Cat dan video kisah cintanya yang cukup tragis serta pandangan beberapa blogger yang sudah ketagih gara - gara dilanda Virus Nyan Cat ini.


Nama : Nyan Cat

Kebolehan : Bergerak Tanpa Henti & Boleh Terbang Di Angkasa

Status : Bujang Selepas Kematian Kekasih Akibat Tragedi Di Angkasa Lepas


Video Kisah Cinta Nyan Cat:



Pandangan Blogger Terpilih:




Blogger : Qarr Jalil

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : POP TART CAT! HAHAHAHA!

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Kucing pun saling sayang menyayangi! Sentiasa bersama dimana jua! Nampak kesetiaan disitu. Kesimpulannya, apa yang kita nampak di sini ialah walaupun agak annoying tetapi people still need him kerana dengan dia lah kita boleh gembira.





Blogger : Fadil

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : Kucing Cupcake

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Kucing pun ada perasaan cinta! You are nyan cat. people need you. LOL!





Blogger : Han$ Xy

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : Kucing dekat game jerry kids!

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Gorgeous beb!!





Blogger : Nurul Zaty

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : Kucing sesat keluar dari game komputer! Haha!

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Panjang sangat lah drama tu! Sakit telinga dah dengar! So, tak mampu tengok kisah cinta mereka! Sob Sob Sob!





Blogger : Nisha

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : Rainbow Cat! Haha!

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Sangat unik! Sangat romantik! Tetapi, sangat sangat sangat sadis! 





Blogger : Afieq Jibril

Soalan 1 : Korang rasa Nyan Cat tu kucing apa?

Jawapan : Nyan Cat FOR THE WIN

Soalan 2 : Apa pandangan korang tentang video kisah cinta Nyan Cat?

Jawapan : Aku terus download!!



P/S : Pandangan Anda Tentang Nyan Cat? (^_^)Y


45 ulasan:

  1. nate apeni? xprnh taw pon. tpi ringtone toh mmg annyng. heh

    BalasPadam
  2. i luv u nyan nyan nyan :D

    BalasPadam
  3. masalahnye comel! tahap annoying pun xla teruk sangat mcm pika2 yg tahap bg pelempang tu aje huhuhu... agak bole jatuh cinta jugak la =p

    BalasPadam
  4. wah ada ke..ketinggalan sungguh beta

    BalasPadam
  5. hahhahhaha, suka jawapan yg last skali..terbaekk...

    BalasPadam
  6. perghhhh! layan dengan kepala gerak goyang goyang...*terasa diri begitu comel KOT* HAHA ..


    comel betol meow meow tu..dengan ada plak kuasa pelangi..makin comel disitu..panggil nyan cat nama kucing jambu kot..baru sesuai =D

    BalasPadam
  7. ingat kucing siam,hahahaha......sebab nama nyan tu,LOL

    BalasPadam
  8. ingat kucing siam,hahahaha......sebab nama nyan tu,LOL

    BalasPadam
  9. nyan cat sejenis haiwan terbaru untuk zoo dekat seluruh malaysia.

    BalasPadam
  10. wah smangat giler aku tgk habis kisah cinta nyan cat yang sangat menyayat hati itu.. marvellous gler.. rasa2 klu letak lagu nyan cat dlm blog mesti meriahkan.. kan.. hahah..

    BalasPadam
  11. nama kucing mcm nama Myanmar je,hehe

    BalasPadam
  12. huhu..baru taw..ape bende ney? gem ke skadar hiburan saje?? hekhek

    btw hans, anda di-taggg~!! >.<

    http://myrayusreena.blogspot.com/2011/08/contest-kad-raya-by-niesyabella.html

    BalasPadam
  13. oh, kucing yg heboh dibincangkan kat beberapa FB group beberapa bulan lepas. saya kurg suka even masa 1st time tengok. xde rasa cute pun & the repetitive part is the most annoying. so saya pun tak tunggu sampai abis. maybe sbb saya nie dah tua kot, so x rasa langsung ianya cute walopun ramai yg dok giler addicted dgn video nie... :P

    BalasPadam
  14. mmg xdpt aku nak hbskan video ni..mmg xbley blah..

    BalasPadam
  15. ade tak link nyan nyan ni ? nk try maen :P

    BalasPadam
  16. pecah gendang telinga aku dengar nada dering tu .

    tapi Nyan Cat tu memang super cute.

    BalasPadam
  17. owhhh ada erkk.. akak baru tau kat blog adik nie.. haha

    BalasPadam
  18. BLOGGER REACT TO!!!?!! VIRAL VIDEO!!
    THIS EPISODE!! NYAN CAT!! HAHAHA

    BalasPadam
  19. sengal...haha...jawapan aku mcm tak menepati soalan..tp still lawak..haha...

    BalasPadam
  20. Aduhai...sabor je lah...ape2 pon kucing tu kiut lah.hai kucing! =))

    BalasPadam
  21. emm..ni first time dengar..
    apakah benda ini hans?

    BalasPadam
  22. eh tak tahu pun pasal dia ni. bak bak nak usha sape dia nii..

    BalasPadam
  23. lagu nyan cat tu sangat addictive :P

    BalasPadam
  24. sweet...sadis ...anoyying gila lagu hahaha..

    BalasPadam
  25. walaweh!!!!!!!! nyan catttt!!!! peberet ak..hahaha....walaupon nyan cat sgt menjengkelkan, ak tak paham npe ak sangap dgn nyan cat....hahaha....smpi ringtone pon nyan cat.....femes giler kowt natang bongok nie...hehehe

    BalasPadam
  26. Tetibe jek mende ni leh jadi femes. Ntah pahal ntah. haha.

    BalasPadam
  27. uhuhuh ..

    aku rasa ni kucing jeni gula-gula. Sebab badan dia macam gula2 .. hahah (ke sebab effek puasa ek?)


    Pasal video

    - Tolonglah sesiapa saja dalam kesusahan, kot2 ada benefit kepada diri sendiri -> Nyan Cat dapat awek kot

    - Angkasa lepas adalah tempat merbahaya. Jangan main terbang2 kat sana.

    -Part last sangat suweet kot .. paling suka part last tuh !!! terbaik !!

    BalasPadam
  28. comel je kucing ada bulu mata lentik . heee . btw , kisah dowg sgt tragis . nyan nyan :D

    BalasPadam
  29. macam macam sekarang ni. ahaha

    BalasPadam
  30. huhu sedihnya tak tau apa-apa pasal nyan cat, yang tau je cit cat je. hehe

    BalasPadam
  31. nyan nyan nyan.....xhabis2 ngan nyan nyan nya...hahahhaa.....

    BalasPadam
  32. xboleh bla yg terus download tu. haha...tapi tak annoying sgt,okey la tuh..

    BalasPadam
  33. bongek tau tak..nyanyi nyan nyan nyan jek bole sampai berjuta viewers..HAHAHA

    nyan nyan nyan nyan nyan

    BalasPadam
  34. cuba korang tengok pendapat budak-budak kecik tentang video ni kat youtube.

    ni aku ade bagi link sekali...

    [klik kat sini]

    BalasPadam
  35. eh ade plk kucing mcm tu
    lawak ramadhan ni hehe

    BalasPadam
  36. kahkahkah. bongop betul. hahaha

    BalasPadam
  37. hahaha~ nyan nyan nyann nyann..

    thanks hans sbb kenalkan kat aku binatang annoying nih..hehe

    BalasPadam
  38. nyan nyan nyan...!

    apasal ak asik nk gelak je tgk video kucing tu? comel weh.. tambah2 mmg ske kucing!!

    gelak2 pn.. sdeh jgk siap tharu ag ending dia..

    nyan nyan.. people need u!! huhu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com