Selasa, 30 Ogos 2011

Hans Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Dan Maaf Zahir Batin Kepada Semua Pembaca http://hanspunyablog.blogspot.com

Aku Rembat Gambar Nih Dekat Google Sebab Comel


Makkk aiiiiihhhhhhhhhhh!!!! Tajuk entry pun dah boleh buat satu perenggan! Hahahaha!! Baiklah!! Sebab takut nanti gua tak sempat nak buat entry nih jadi gua buat siap - siap dan siarkan segera!! Nampaknya bulan Syawal kian menjelma dan Ramadhan semakin meninggalkan kita! Jadi, gua nak mengucapkan berbanyak - banyak minta maaf kalau gua ada buat salah dan silap pada korang semua! Memang ada pun sebenarnya sama ada salah gua atau salah individu tertentu tapi semakin lama kita hidup maka pemikiran kita pun semakin matang dan terbuka. Insyaallah buang yang keruh dan ambil yang jernih!

Gua pun tak suka simpan apa - apa dendam dalam hati sebab gua rasa gua lebih suka buat hal sendiri dan kepada sesiapa yang mungkin tak suka gua tu maka gua minta maaf lah kalau ada gua terkasar bahasa ker tersalah komen ker atau ada entry - entry di dalam blog ini sebelum ini yang buat korang semua terasa gila sampai menyumpah - nyumpah gua kan!! Jadi, dengan ini gua mengucapkan kepada semua pembaca, pengomen, yang sudi mengikuti blog nih, pembaca senyap serta rakan - rakan sekolah, rakan - rakan kuliah dan sebagainya dengan ucapan :-


Selamat Hari Raya Aidilfitri

&

Maaf Zahir Batin


P/S : Jumpa Lagi Pada Hari Raya Ke-3 Atau Ke-4 Dengan Sambungan Kisah Dongeng Snow White Versi Utara!! (^_^)Y


27 ulasan:

  1. duit ghayo mane? mane? tgn kanan aku dah gatal gatal ni.








    selamat raye hans. kau pose penuh baru raye

    BalasPadam
  2. Selamat Hari Raya Hans~
    Maaf zahir dan batin..

    Have a blast di pagi 1 Syawal..

    BalasPadam
  3. Selamat Hari Raya abg hans hensem :)
    jgn lupa duit raya nanti. ltk dlm sampul lawa2.

    BalasPadam
  4. cmat ari raya yer wheee ~~~

    BalasPadam
  5. selamat hari raya hans! makan tu ingat ingatlah orang kat sini^^ =D

    BalasPadam
  6. slmt hari raya org kedah..raya ke3 ceq blk kedah na.... =)

    BalasPadam
  7. Selamat hari raya gak.. Mintak maaf klu ada salah.. mna tau lah kn, tnpa d sengajakn, terkutukk ka? wlupon hnya kenal melalui blog shja.. hehe.. :DD

    BalasPadam
  8. selamat hari raya,maaf zahir batin hans~!! >.<

    BalasPadam
  9. Selamat hari raya maaf zahir batin hans :)

    BalasPadam
  10. selamat hari raye dan happy merdeka :D

    BalasPadam
  11. selamat hari raya, hans. maaf zahir dan batin. salam merdeka juga.

    BalasPadam
  12. mak aih..
    panjangnye title.
    merdeka !

    BalasPadam
  13. selamat hari raya.. maaf juga andai komen aku kat mana2 entry kau telah menyentuh perasaan dan jiwa kau.. hehe

    salam kemerdekaann..

    BalasPadam
  14. Celamat hari raya juge!!!! maaf zahir batin taW!!

    BalasPadam
  15. yeahhh!!!
    selamat hari raya jugak tuk Hans


    maap zahir dan batin :D


    dari:
    http://azrijohan.blogspot.com/

    BalasPadam
  16. Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin Daripada weblog profhariz.com :)

    BalasPadam
  17. Salam hans,
    "Selamat hari raya aidil fitri,maaf zahir & batin"

    BalasPadam
  18. salam raya hans =))) have a great one!

    BalasPadam
  19. selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf andai pnh terkasar bahasa... (:

    BalasPadam
  20. selamat hari raya..ehem,nk datang beraya boleh tak?hehe

    BalasPadam
  21. Selamat hari raya aidilfitri hans..maaf zahir dan batin..:)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com