Sabtu, 13 Ogos 2011

Join MySurvery

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Petang semalam aku dapat email daripada sebuah syarikat luar yang mahu meletakkan banner iklan di blog aku. Jadi, selepas berbalas beberapa email dan atas bantuan rakan - rakan aku akhirnya berjayalah juga aku meletakkan iklan syarikat tersebut di blog kecil nih.




Selepas aku soal selidik untuk mengetahui lebih lanjut tentang produk apa yang mereka mahu iklankan maka ini serba sedikit tentang produk mereka :-


1) Membuat kaji selidik tentang sesuatu perkara atau produk melalui Online Survey yang disediakan.

2) Tiada yuran pendaftaran dikenakan atau lebih tepat lagi bermaksud pendaftaran adalah percuma.

3) Setiap penyertaan kita di dalam kaji selidik akan diberi sejumlah mata atau point yang bila dah cukup kita boleh menebusnya dengan hadiah seperti kupon dan sebagainya.


Kiranya online survey yang syarikat nih buat macam Churp Churp cuma bezanya kita kena jawab survey yang mereka sediakan. Selepas kita dah jawab mereka akan beri kita point/mata yang membolehkan kita tebus dengan beberapa ganjaran seperti berikut :-




1) Kupon RM10 Voucher KFC / Pizza Hut / Ayamas

2) Kupon RM10 Voucher Kedai Buku MPH

3) Kupon RM10 & RM20 Voucher JUSCO

4) Kupon RM5 & RM10 Voucher MCD

5) Kupon RM20 Voucher Parkson

6) Kupon RM20 Voucher ISETAN


*Voucher Ditebus Bila Jumlah Mata Sudah Mencukupi*


Memandangkan pensyarah aku pun pernah jawab online survey sebegini dan tebus mata yang dia dapat dengan kupon dan selepas aku menyiasat ala - ala detektif Conan semalam maka aku rasa iklan nih boleh dipercayai. Jadi, selamat mendaftar dan menjawab online survey yang disediakan yer.


PERHATIAN : PENDAFTARAN DIHENTIKAN SEKETIKA! (Diupdate Pada 31 Ogos 2011)





59 ulasan:

  1. Menarik nih. Nanti nak join jugalah.

    BalasPadam
  2. nk join gak wow mnarik ni...tq han

    BalasPadam
  3. wah...macam best..ok jugak kalau nak join ni...

    BalasPadam
  4. Whoaaa....mcm2 cara org nak up-kan bisnes eh...

    btw, Mr Hans, help me vote for my pic.

    Do visit my blog yaa...thanksss!!! =))

    BalasPadam
  5. MPH? Waseh, harus try ni ;)

    BalasPadam
  6. KFC? MPH? haaaahh,dua2 suke.. boleh usha pasnih..

    BalasPadam
  7. bestnya dapat tebus kupon tpi mcm mls nk dftar la..hans dftarkan utk spanar blh tak?..

    hans mai la jengah blog spanar..ada entry segmen kelakar ni..

    BalasPadam
  8. KFC, jusco..MCD wah.bagus tu

    BalasPadam
  9. incya-Allah nty mahu koin jgua ah..

    BalasPadam
  10. oww.. ye ke streamyx wat hal? kat umah pkai p1 ngn steamyx nieh.. tp kan p1 kalau exceed usage die akan jd tersgt la lembab!! =)

    BalasPadam
  11. nice info,.....
    terlalu bengan dgn streamix...lembap kalah siput baby.....

    BalasPadam
  12. ok.. akan ke sana utk join :)

    BalasPadam
  13. oh ok...aku join survey ni kejap

    BalasPadam
  14. hans aku pkai ternet org lein mcm mane plak kner wat survey gak ker.. :P

    BalasPadam
  15. Dah lama dah join MySurvey.. Huhu... Dah banyak dah kumpul point.. tak lama lagi boleh r tebus kupon KFC.. Hoho

    BalasPadam
  16. perghh..
    kaya lah dia.. blog makin meriah ad..
    raya nanti sakan la.. heheheh

    BalasPadam
  17. uik, yied dah lama join siap nak tukar point lagi dah... terus rasa diri ini ketinggalan...ngee

    BalasPadam
  18. aku dah join sebelum ko buat entry ni hans..yang melemahkan semangat aku dia tebus kupon,,,tu yang tak best tu..kalau dapat duit best la.hehe

    BalasPadam
  19. dah daftar...
    lmbat eh nak actv account die?

    BalasPadam
  20. assalam...ku pernah gak try jawab2 dlu...tp skali tuu ada yg panjang giler...fuh penat, x mo buat dh...hehehe

    BalasPadam
  21. oh bagus jugak ni..sapa yag nak gain income bolh la cuba try test..

    BalasPadam
  22. dapat imbuhan mesti la nak join...

    TQ hans for d info ;)

    BalasPadam
  23. heee..duit raya..duit raya :D

    BalasPadam
  24. wah.. dah jadi blog marketing dah nie. hebat!

    BalasPadam
  25. wahhh menarik ni..boleh try hehe

    BalasPadam
  26. tak kacau nuffnang?? hehe

    BalasPadam
  27. this is best bro~

    BalasPadam
  28. macam menarik je.nak try la.

    BalasPadam
  29. aku dah join semalam bro..

    BalasPadam
  30. macam best pula .. bru fikir nak join ke tak ni

    BalasPadam
  31. menarik ganjaran yang diberi.. saya musti cuba!

    BalasPadam
  32. wahhh... best best.


    tu la, sekarang ni senang nak dapat voucher best-best. bertuah jadi warga zaman internet ni.

    jawab survey je dah boleh makan free!!

    mesti cuba!

    BalasPadam
  33. menarik. boleh la try pas ni

    BalasPadam
  34. kalau daftar xleh join surwey teruskn???kena tunggu die e-mel dulu kn???

    BalasPadam
  35. terima kasih pada yang sudah mendaftar..

    selepas mendaftar...lebih kurang 7 hari macam tu kalau tak silap saya maka mereka akan hantar satu email untuk mengesahkan akaun kita

    selepas itu baru kita boleh jawab survey yg mereka sediakan..

    jadi, terima kasih sekali lagi pada yang sudah mendaftar :-)

    BalasPadam
  36. boleh tambah duit raya ni..ngeee~

    BalasPadam
  37. teringin jugak nak join...
    tapi macam tak sempat la nak jawab2 survey ni..churp2 pun terabai lama dah..

    BalasPadam
  38. penah join dah ..seyes rajin awal2 je..pastu xtgk dah..huhu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com