Khamis, 18 Ogos 2011

Kisah Berebutkan Tandas Part 1

Pada suatu petang yang indah, suatu kejadian ngeri telah berlaku melibatkan sepasang kekasih yang sedang hangat dilamun asmara iaitu Fizo dan Amalina. Mereka singgah untuk makan disebuah restoran terkenal. Pelbagai menu dipesan dan dimakan oleh mereka berdua ibarat sudah seminggu tidak berjumpa makanan. Selepas kenyang perut masing - masing pun gembira tetapi tidak lama apabila tiba - tiba mereka berdua diserang sakit perut yang amat sangat. Gara - gara perut meragam membuatkan kedua - duanya pergi ke tandas restoran tersebut. Malangnya cuma ada satu sahaja bilik air di restoran itu dan pertengkaran antara mereka berdua mula berlaku gara - gara berebutkan tandas yang kini nilainya setaraf emas pada waktu tersebut.


 Ini Memang Tandas Emas..Hehehehe!!


Fizo : Ishhh, ayang nihhh!! Bagilah sayang masuk duluuu!!!!

Amalina : Eh, apa pula!! Ayang yang sampai dulu!! Ayang lah masuk dulu!! Sayang tu tunggu lah kejap! Ladies firsttt!!

Fizo : Sudahhhh!!! Tak ada maknanya ladies firsttt!!! Sayang tak kira!! Sayang nak masuk juga dulu!!!

Amalina : Kau nih pehalllll!!!! Kauuu jadi gentleman sikit bolehhh takkkkk??? Aku dah lama sabar dengan perangai kau nihhhhh!!!!

Fizo : Hoiii!!! Kau nih pehal ahhh??? Kau tak puas hati cakap lah!! Jangan nak menengking - nengking aku!! Nanti aku karate leher kau baru tahuu!!

Amalina : Buatlah kalau beraniii!! Ingat aku takut ker?? Sudahhh!! Apa nak jadi pun jadilah!! Aku nak masuk duluuu!!!

Fizo : Ah!!! Ingat aku nak mengalahhh!!! Jangan harap lah kau dapat masuk dulu bilik air nih sebelum aku masuk dulu!!

Pekerja : Eh, sabar - sabar! Encik! Cik! Kenapa nih? Apa gaduh - gaduh nih? Nih kenapa cik nih menari - nari depan bilik air nih?


Amalina Menari Bersama Kucing Restoran Tersebut


Amalina : Masa bila pula aku menari? Mana tak gaduhnya!! Aku dah tak tahan sangat dah nih!! Perut meragam! Tiba - tiba si jantan nih pula nak berebut tandas dengan aku!!

Fizo : Hoiii!! Sapa berebut dengan sapa? Kau ker aku? Hahhhh!!! Cakap tu baik - baik sikit!!

Pekerja : Apa susah encik dan cik sekalian! Tandas tu kan ada dua! Encik ambil yang sebelah kanan! Cik ambil yang sebelah kiri!!

Amalina & Fizo : Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! Kau dah lama hidup ker hah??? (sambil memberi pandangan membunuh pada pekerja itu)

Pekerja : Eh....hikhikhikhik!


 Tandas Yang Menjadi Rebutan Fizo Dan Amalina



62 ulasan:

  1. erkkk...ad ke tandas camtu??? HAHA

    BalasPadam
  2. sengal...hahahaxD..mmg ada tandas macam tu...hahahaha

    BalasPadam
  3. haaha..boleh plak manari..AHHA..LOL

    BalasPadam
  4. mcm best jugak toilet share dorg. romantik sgt

    BalasPadam
  5. tandas oh tandas...
    mereka berduo tue tak tercerit ker duk bergaduh.

    BalasPadam
  6. hahahaha....sharing is caring ni..haha

    BalasPadam
  7. yak. haha. sambil2 berak, saya pandang awak, awak pandang saya. hahaha. no no no

    BalasPadam
  8. Kalau aku jadi pekerja tu karate jer tengkuk dierang dua tu.. haha..

    BalasPadam
  9. ADER KE SBLAH2 MCM TUH??

    BalasPadam
  10. bila bergaduh xde dah syg ayg....ahaha.....

    BalasPadam
  11. sweet sgt berak sama-sama!




    =_________=

    BalasPadam
  12. hahahah..ade pulak toilet cenggitu..heee..eh..ade sambungan lagi....

    BalasPadam
  13. uish!! tandas khas untuk couple yang bercinta!! haha

    BalasPadam
  14. kelakarrrr..pelik la ada tandas cm tu..leh lak letak tnda gender..huhu..same jekkk laa kan.. :) nice entry

    BalasPadam
  15. baik tak yah letak papan tanda tu..
    hhehee

    BalasPadam
  16. tandas tuh ada kat china kan? haha..x dpt nak bayangkan mcm mana diorg masuk toilet

    BalasPadam
  17. hahahaha tndas cmtu ssuai sgt tuk cple.. berak smbil pegang tgn pastu bicara mata ke mata.. sweet!!! hahahaha

    BalasPadam
  18. mmg idea yg bernas pekerja tu bagi..hehe

    BalasPadam
  19. kalo gitu ler citernya, leh break off amalina dgn fizo tu.

    BalasPadam
  20. aiyakkkk!! gila toilet camtu! tak sanggup nak masuk sesame..wakaakaka

    kenapa sebut nama saya ni <---amalina jugak! tukar nama cepat!!!!hahaha

    BalasPadam
  21. kuikuikuikui..apedehal lah berebut jamban pulak dah...macam2..hahahha

    BalasPadam
  22. yeyekkk!!! kenot go lah tandas cenggitu huhu

    BalasPadam
  23. ha!nape 2 tandas dlm 1 bilik?keh3

    BalasPadam
  24. mari menari bersama....hahahhahahha

    ader ker tandas camtuh weh?

    BalasPadam
  25. kalau dah tahan nak erk",memang keluar perangai sebenar

    BalasPadam
  26. berak sambil pegang tangan bersama.

    sweetnye.

    BalasPadam
  27. tandas emas kalu angkut jual kaya wooo hahaa

    BalasPadam
  28. auchhhhhh,,, berak bersama! hahahhaha... ini sangat rare! kikikikik...

    BalasPadam
  29. ad plak tandas mcm gitu ea..haishhhh

    BalasPadam
  30. berak sesamekan romantic!jeling2 gitu!kekekeke

    BalasPadam
  31. hahahahaha....dah tak macam pasangan kekasih dah dialog ni..memula jer bersyang ayang..kah kah kah

    BalasPadam
  32. ni sapa punya idea dok bina tandas lagu ni wehh? sungguh bijak bistari lahhhh.. haha..

    BalasPadam
  33. tandas gini multitasking.. berak/kencing bleh.. buat projek baek punye pn boleh..

    =))

    BalasPadam
  34. fuyoo.. ni tandas iToilet ma..

    BalasPadam
  35. euwww.. takleh imejin klu ada tandas camtu hehehe...

    BalasPadam
  36. euiyoo..x kan nak share..haha

    BalasPadam
  37. ngek arh..haha...duduk sensowang lam tandas pon malu kat org luar..ni kan pulak berdua lam tu..haha..menjeling2 ku bertentang~

    BalasPadam
  38. hahahaha...sape la nak berak sebelah sebelah cenggitu.

    even husband wife pun tak sanggup kot.

    BalasPadam
  39. molek lah tu..kate kapel..sebelah2 kan tandas :P

    BalasPadam
  40. hehehehe.. taknaklah tandas camtu

    BalasPadam
  41. amboi.. tandas pn bertengkek. sape yg nak masuk.. hahaha=p

    BalasPadam
  42. 'perkongsian pintar'...hahaha terbaik...

    BalasPadam
  43. haha. sebab tandas pasangan kekasih pun boleh gadoh. cepat sambung part 2 wei. hehe


    http://muhamadsufian89.blogspot.com/2011/08/belajar-loghat-nogori-part-2.html

    BalasPadam
  44. alahai...dek kerana tandas...hubungan percintaan terputus..hehe... ;)

    BalasPadam
  45. bersambung? cepatlah habiskan, haha

    BalasPadam
  46. aaa..leh lak bersambung gitu.malu la nk uk uk

    BalasPadam
  47. kalau gua, gua sanggup berlari cari tandas lain. tak sanggup duk bersebelahan..

    BalasPadam
  48. hahahaahahah aku gelak
    guling guling kat sini..
    tak sabar nk bace sambungannye tu..
    mmg best lahh aku suka
    HAHAHAHAHA

    BalasPadam
  49. haha.oh tandas! ade gak org wt tndas cmtu. gilaa~

    BalasPadam
  50. errr..cmne nk membuang dlm tandas yg sama tuuu??hehe

    BalasPadam
  51. haha..kalau tandas mcm ni mmg susah la

    BalasPadam
  52. hahahahahahahahahaha lawak..sambung pulak...

    BalasPadam
  53. Hahaha comel lah tandas macam tu.. Patutnya Fizo dan Amalina tak payah gaduh² dah, buang je dengan senang hati... ;D

    BalasPadam
  54. kakakaka :)) tiba2 gelak lagi dahsyat bila tgok animated gif 2. hahahahaha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com