Khamis, 11 Ogos 2011

Kisah Horlicks

Gambar Hiasan



Si Anak : Makkkkkkkkkkkk!!! (muka manja)

Si Mak : Hahh!! Kenapa? (malas layan)

Si Anak : Makkkkk!! Nak ho ho horlicks! (senyum)

Si Mak : Ho ho hotak kau! (marah)

Si Anak : Alahh!! Makkkk!! Nak ho ho horlicks lahh!! (merajuk)

Si Mak : Ho ho hoktuihh!!! (buat bodoh)

Si Anak : Uwaaaaaaaaaaaaaaaa!! (menangis)

Si Mak : Ho ho ho ho! (ketawa)



http://4.bp.blogspot.com/-Dz_yRaNghf0/TkFaUwd5hOI/AAAAAAAAAYY/Hr73wsj4sv8/s640/tumblr_ldcidzCRIe1qd5ljyo1_500.gif


P/S : Ini Kisah Rekaan Dan Aku Mendapat Idea Daripada Tweet Di Twitter!
Gurauan Semata - Mata!

90 ulasan:

  1. hahaha..bapak ah GIF tu tak boleh blah...

    BalasPadam
  2. haha2!..mmg kreatif lar hans!...:p

    BalasPadam
  3. ahaks! =D jangan plak ada kes mak buat camtu kat si anak..kesian si anak =)


    woooo! yg tak tahan animasi tu haaa..menari plak dahh...=DD

    BalasPadam
  4. hahah sempoi betul mak dye.


    tapi gambar tu memang cannot go -.-'

    BalasPadam
  5. aku tak suka iklan horlicks tu.
    asek ho3 :O

    BalasPadam
  6. menyampah gile tgk iklan Horlicks..

    "Mak buat Ho..ho..horlick eaa???"

    adoi..hahahahaha ;p

    BalasPadam
  7. HAHAHAHA! Kau patut hantar iklan ni kat TV untk gantikan iklan Horlicks yg sedia ada tu! XD

    BalasPadam
  8. hahhaha..kan mak dia dah marah.. keh2....:)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah..jutaan terima kasih tuan...atas sokongannya. Yg ni kisah horlicks ni..tak perlu kata apa-apa..senyum...senyum..heee.

    BalasPadam
  10. ho ho ho.

    apakah kaitan ngan gambar tu. ish3..

    BalasPadam
  11. Hohohooo.. Kena bagi muka lagi kiut... haha..

    BalasPadam
  12. erk..ape kaitan iklan horlick dgn gambar dancing tu? hahaha..

    BalasPadam
  13. jawapan mak dia tu memang steady...

    BalasPadam
  14. hahahaha lawak la hans. malam ni ramai plak yang buat entry yg kelakar2 eah...tak sempat berhenti gelak dah kena serang histeria balik... haha.

    *kreatif...
    ^_________^

    BalasPadam
  15. hahaha.. sabar je la ko ni tun hans.. dengar kat akak liza hanim kiter.. takkan tak kecik hati die.. hahaha

    BalasPadam
  16. huu ganas btol maknye..
    ksian si anak. =p

    *gamba last tu perlu ke?
    =.=''
    huhu

    BalasPadam
  17. hahaha ni mesti sbb kes dah muak tgk iklan tu kat tv hihi

    BalasPadam
  18. haha. pastu yg anak toh hans plak kan. mmg kene penyepak lah dgn maknye.

    BalasPadam
  19. awk...nk hohoho jugak bole?hehehe

    BalasPadam
  20. akibat baca entri ni, setiap kali iklan horlicks tu keluar mesti aku gelak sorang2.

    jahat la ko!!!

    JAHATT!!!!

    #pitam

    BalasPadam
  21. hahahhaahha ! takleh blah betoll !

    BalasPadam
  22. gamba last tu cam haram hahahaha..
    hohoho sangat lah an?

    BalasPadam
  23. nanti jangan cakap macam tu dengan anak tau.. ;)

    BalasPadam
  24. hohohoho..lawak hari khamis ok hans

    http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/live-in-motherland.html

    BalasPadam
  25. hahaha..mesti yg si anak tu ko kn??hehe

    BalasPadam
  26. betul betul.
    gambar last perlu ke?
    keh keh keh
    :P

    BalasPadam
  27. haha...iklan pon leh jadi cite lawak...
    hohohoho

    BalasPadam
  28. hok aloh..hohoho sian anak dier:P

    BalasPadam
  29. hahahaha lawak siot geng harry potter..seksi sgt...

    BalasPadam
  30. Hihi...
    gmbr last tu cam x ada kena mengena jer dgn cite..

    BalasPadam
  31. Garang siot mak dia kekekeke.. Selamat pose Han.. :)

    BalasPadam
  32. HAHA!!gila brutal mak KO...:DDDD

    BalasPadam
  33. ho ho ho..

    teringat iklan liza hanim ngn anak dia tu

    BalasPadam
  34. ho ho ho...ganazz btol mak...xleh blah...

    BalasPadam
  35. hahaha entry paling kelakar aku baca hari ni.. dengan gif gelek habis tu..adehh.. tak tahan..

    BalasPadam
  36. Ho ho ho.. hotak haku pun gelak sama.. hohoho...

    BalasPadam
  37. afiek & qarr : aku jumpa gambo tu masa WW....hahahaha...comel kan...kekekekeke

    senydream : tiba2 dapat idea..eekekke

    hidayah : anak dia gagap lagi time tu :-)

    syafiqah : iklan aku buat nih tak lepas untuk tayangan...hahaha

    ikhram : hahahaha....tu la pasal..minta2 akak liza hanim tak sentap :-)

    wadi : aku gemuk pun bukan aku minta duit ko pun..kan? ada?

    jue : tak muak pun cuma nak tergelak bila tgok dkt twitter orang bahan iklan tu :-)

    syahira : ?????

    shandye : hahahaha....

    fatin corner : loh...xada kena mengena dengan aku la...ini rekaan semata2

    NurElle : nih apa ke hal plak mak aku plak nih? ini bukan kisah aku la? aiyo...pelik2 tul korang nih..adess

    semua : saja letak gambo harry potter tu..kasi lagi ketawa :-)

    BalasPadam
  38. aku pun suka kutuk iklan ni. wakakakaka

    ho ho ho semputttttttttt.

    BalasPadam
  39. kejamnya mak dia....ahaha....

    apa kebenda la GIF mcm tue?lawak....ahaha...

    BalasPadam
  40. sharp giler dance move dieorg! So funny...;-)

    BalasPadam
  41. haha..mak yg tidak fham perasaan adik btol..gaga btw, apcal lah gmbo tu muka lain bebeno..hauhau

    BalasPadam
  42. hahaha.mak dye kemain ayat..
    hahaha.kelakar.suke post entri ni :)

    BalasPadam
  43. terbahak-bahak daku gelak..lawak tul

    BalasPadam
  44. pandai mak bergurau... hikhik

    BalasPadam
  45. hahahahaa mak dia gurau

    BalasPadam
  46. hahaha. tu dia. ho ho ho. femes iklan ni. jd bahan gelak

    BalasPadam
  47. uiks, makruh pose tgok animated kt bwah tue.. =p

    BalasPadam
  48. hahahaha aku pun dpt di fb hihihi..:)

    BalasPadam
  49. OMG..batal air sembahyang aku..haha

    BalasPadam
  50. hahahahaha :)) mak aih,,, mak die. siap hotak segala.

    BalasPadam
  51. horlicks akak suka.. ho ho ho.. macam lagu santa je...cuba nyanyi sama ke tak kee... ho ho hot jee...

    BalasPadam
  52. Ahahahaha, kelakar gila tu ><

    BalasPadam
  53. Aduhai kurang pahala melihat gambar 3 gedik dibawah. Rupanya ada hikmat supaya wanita menutup aurat

    BalasPadam
  54. bhahhahahahha...
    tak baik betul mak dyaa..

    =.=' apa kaitan dengan gambar

    BalasPadam
  55. kasarnye mak die. haha. gambar memang smart ! kehkeh

    BalasPadam
  56. klau lah harry potter ad wat film cmni kan bes . hahaha

    BalasPadam
  57. amboi mak, main kasaq nampak
    orang mintak ho ho ho horlick, dia kasik ho ho ho hotaq
    tanjat boboi
    lol

    BalasPadam
  58. ho ho ho ~ memang sengal!



    apasal rosakkan cter HP! =,="

    BalasPadam
  59. cikgu :tak boleh blah la mak ni..hahaha

    BalasPadam
  60. kene carik mak macam liza hanim ni, baru dapat ho..ho..holickkkkkk baik punyer

    BalasPadam
  61. alamak!sian anak dia.hahaa :DDD

    BalasPadam
  62. hahahha aku suka si harry poter tu ahha

    BalasPadam
  63. HOHOHO,merry krismas..
    HOHOHO HOTAK KAU =) macam cilakek..haha

    BalasPadam
  64. hahaha..alahai mak dia ni..hohoho

    BalasPadam
  65. oh harry potter ku.. T________T

    BalasPadam
  66. tak boleh bla gambo bawaah tu..hehe

    BalasPadam
  67. HAHA ! siod giler mak dye..haha

    BalasPadam
  68. ha ha ha hah ha Horlicks :d
    lawaksss

    BalasPadam
  69. suke horlick..tapi mak die tak sporting la..hihi

    BalasPadam
  70. hehe comel gila dorg menari!

    BalasPadam
  71. hahaha. lmfao gambar tu

    ho ho homagad

    BalasPadam
  72. hahaha kalaka tul tgk 3 sahabat tu

    BalasPadam
  73. HOHOHOHO... ;D



    Tarian mereka sangat COOL!

    BalasPadam
  74. HOHOHOHO... ;D



    Tarian mereka sangat COOL!

    BalasPadam
  75. hahah ! xbole blahh ltk gambar harry potter !

    BalasPadam
  76. nak kongsi lawak pasat horlick kt hans gak~ mak ak cekgu~ajar primary skewl..

    ank murid : cekgu, kite dah minum horlick sahur tadi, tapi nape kite maseh lemah?

    mak aku : em(~trgamam~haha)

    .'. horlick tipuk kite

    BalasPadam
  77. lawak ganas tu hehe
    sabo je la :P

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com