Khamis, 11 Ogos 2011

Kisah Horlicks

Gambar Hiasan



Si Anak : Makkkkkkkkkkkk!!! (muka manja)

Si Mak : Hahh!! Kenapa? (malas layan)

Si Anak : Makkkkk!! Nak ho ho horlicks! (senyum)

Si Mak : Ho ho hotak kau! (marah)

Si Anak : Alahh!! Makkkk!! Nak ho ho horlicks lahh!! (merajuk)

Si Mak : Ho ho hoktuihh!!! (buat bodoh)

Si Anak : Uwaaaaaaaaaaaaaaaa!! (menangis)

Si Mak : Ho ho ho ho! (ketawa)



http://4.bp.blogspot.com/-Dz_yRaNghf0/TkFaUwd5hOI/AAAAAAAAAYY/Hr73wsj4sv8/s640/tumblr_ldcidzCRIe1qd5ljyo1_500.gif


P/S : Ini Kisah Rekaan Dan Aku Mendapat Idea Daripada Tweet Di Twitter!
Gurauan Semata - Mata!

90 ulasan:

  1. hahaha..bapak ah GIF tu tak boleh blah...

    BalasPadam
  2. haha2!..mmg kreatif lar hans!...:p

    BalasPadam
  3. ahaks! =D jangan plak ada kes mak buat camtu kat si anak..kesian si anak =)


    woooo! yg tak tahan animasi tu haaa..menari plak dahh...=DD

    BalasPadam
  4. hahah sempoi betul mak dye.


    tapi gambar tu memang cannot go -.-'

    BalasPadam
  5. aku tak suka iklan horlicks tu.
    asek ho3 :O

    BalasPadam
  6. menyampah gile tgk iklan Horlicks..

    "Mak buat Ho..ho..horlick eaa???"

    adoi..hahahahaha ;p

    BalasPadam
  7. HAHAHAHA! Kau patut hantar iklan ni kat TV untk gantikan iklan Horlicks yg sedia ada tu! XD

    BalasPadam
  8. ho ho hoyehh..
    haha lawak..

    BalasPadam
  9. hahhaha..kan mak dia dah marah.. keh2....:)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah..jutaan terima kasih tuan...atas sokongannya. Yg ni kisah horlicks ni..tak perlu kata apa-apa..senyum...senyum..heee.

    BalasPadam
  11. ho ho ho.

    apakah kaitan ngan gambar tu. ish3..

    BalasPadam
  12. Hohohooo.. Kena bagi muka lagi kiut... haha..

    BalasPadam
  13. erk..ape kaitan iklan horlick dgn gambar dancing tu? hahaha..

    BalasPadam
  14. jawapan mak dia tu memang steady...

    BalasPadam
  15. hahahaha lawak la hans. malam ni ramai plak yang buat entry yg kelakar2 eah...tak sempat berhenti gelak dah kena serang histeria balik... haha.

    *kreatif...
    ^_________^

    BalasPadam
  16. hahaha.. sabar je la ko ni tun hans.. dengar kat akak liza hanim kiter.. takkan tak kecik hati die.. hahaha

    BalasPadam
  17. huu ganas btol maknye..
    ksian si anak. =p

    *gamba last tu perlu ke?
    =.=''
    huhu

    BalasPadam
  18. hahaha ni mesti sbb kes dah muak tgk iklan tu kat tv hihi

    BalasPadam
  19. gambar tak boley blah..HAHA

    BalasPadam
  20. haha. pastu yg anak toh hans plak kan. mmg kene penyepak lah dgn maknye.

    BalasPadam
  21. awk...nk hohoho jugak bole?hehehe

    BalasPadam
  22. akibat baca entri ni, setiap kali iklan horlicks tu keluar mesti aku gelak sorang2.

    jahat la ko!!!

    JAHATT!!!!

    #pitam

    BalasPadam
  23. hahahhaahha ! takleh blah betoll !

    BalasPadam
  24. gamba last tu cam haram hahahaha..
    hohoho sangat lah an?

    BalasPadam
  25. nanti jangan cakap macam tu dengan anak tau.. ;)

    BalasPadam
  26. hohohoho..lawak hari khamis ok hans

    http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/live-in-motherland.html

    BalasPadam
  27. hahaha..mesti yg si anak tu ko kn??hehe

    BalasPadam
  28. betul betul.
    gambar last perlu ke?
    keh keh keh
    :P

    BalasPadam
  29. haha...iklan pon leh jadi cite lawak...
    hohohoho

    BalasPadam
  30. hok aloh..hohoho sian anak dier:P

    BalasPadam
  31. hahahaha lawak siot geng harry potter..seksi sgt...

    BalasPadam
  32. Hihi...
    gmbr last tu cam x ada kena mengena jer dgn cite..

    BalasPadam
  33. Garang siot mak dia kekekeke.. Selamat pose Han.. :)

    BalasPadam
  34. HAHA!!gila brutal mak KO...:DDDD

    BalasPadam
  35. ho ho ho..

    teringat iklan liza hanim ngn anak dia tu

    BalasPadam
  36. ho ho ho...ganazz btol mak...xleh blah...

    BalasPadam
  37. hahaha entry paling kelakar aku baca hari ni.. dengan gif gelek habis tu..adehh.. tak tahan..

    BalasPadam
  38. Ho ho ho.. hotak haku pun gelak sama.. hohoho...

    BalasPadam
  39. afiek & qarr : aku jumpa gambo tu masa WW....hahahaha...comel kan...kekekekeke

    senydream : tiba2 dapat idea..eekekke

    hidayah : anak dia gagap lagi time tu :-)

    syafiqah : iklan aku buat nih tak lepas untuk tayangan...hahaha

    ikhram : hahahaha....tu la pasal..minta2 akak liza hanim tak sentap :-)

    wadi : aku gemuk pun bukan aku minta duit ko pun..kan? ada?

    jue : tak muak pun cuma nak tergelak bila tgok dkt twitter orang bahan iklan tu :-)

    syahira : ?????

    shandye : hahahaha....

    fatin corner : loh...xada kena mengena dengan aku la...ini rekaan semata2

    NurElle : nih apa ke hal plak mak aku plak nih? ini bukan kisah aku la? aiyo...pelik2 tul korang nih..adess

    semua : saja letak gambo harry potter tu..kasi lagi ketawa :-)

    BalasPadam
  40. aku pun suka kutuk iklan ni. wakakakaka

    ho ho ho semputttttttttt.

    BalasPadam
  41. kejamnya mak dia....ahaha....

    apa kebenda la GIF mcm tue?lawak....ahaha...

    BalasPadam
  42. sharp giler dance move dieorg! So funny...;-)

    BalasPadam
  43. haha..mak yg tidak fham perasaan adik btol..gaga btw, apcal lah gmbo tu muka lain bebeno..hauhau

    BalasPadam
  44. hahaha.mak dye kemain ayat..
    hahaha.kelakar.suke post entri ni :)

    BalasPadam
  45. terbahak-bahak daku gelak..lawak tul

    BalasPadam
  46. pandai mak bergurau... hikhik

    BalasPadam
  47. hahaha. tu dia. ho ho ho. femes iklan ni. jd bahan gelak

    BalasPadam
  48. uiks, makruh pose tgok animated kt bwah tue.. =p

    BalasPadam
  49. hahahaha aku pun dpt di fb hihihi..:)

    BalasPadam
  50. HAHAHHA this is funny. thumbs up :)

    BalasPadam
  51. OMG..batal air sembahyang aku..haha

    BalasPadam
  52. hahahahaha :)) mak aih,,, mak die. siap hotak segala.

    BalasPadam
  53. horlicks akak suka.. ho ho ho.. macam lagu santa je...cuba nyanyi sama ke tak kee... ho ho hot jee...

    BalasPadam
  54. Ahahahaha, kelakar gila tu ><

    BalasPadam
  55. Aduhai kurang pahala melihat gambar 3 gedik dibawah. Rupanya ada hikmat supaya wanita menutup aurat

    BalasPadam
  56. bhahhahahahha...
    tak baik betul mak dyaa..

    =.=' apa kaitan dengan gambar

    BalasPadam
  57. kasarnye mak die. haha. gambar memang smart ! kehkeh

    BalasPadam
  58. klau lah harry potter ad wat film cmni kan bes . hahaha

    BalasPadam
  59. amboi mak, main kasaq nampak
    orang mintak ho ho ho horlick, dia kasik ho ho ho hotaq
    tanjat boboi
    lol

    BalasPadam
  60. ho ho ho ~ memang sengal!



    apasal rosakkan cter HP! =,="

    BalasPadam
  61. cikgu :tak boleh blah la mak ni..hahaha

    BalasPadam
  62. kene carik mak macam liza hanim ni, baru dapat ho..ho..holickkkkkk baik punyer

    BalasPadam
  63. alamak!sian anak dia.hahaa :DDD

    BalasPadam
  64. hahahha aku suka si harry poter tu ahha

    BalasPadam
  65. HOHOHO,merry krismas..
    HOHOHO HOTAK KAU =) macam cilakek..haha

    BalasPadam
  66. hahaha..alahai mak dia ni..hohoho

    BalasPadam
  67. tak boleh bla gambo bawaah tu..hehe

    BalasPadam
  68. HAHA ! siod giler mak dye..haha

    BalasPadam
  69. ha ha ha hah ha Horlicks :d
    lawaksss

    BalasPadam
  70. suke horlick..tapi mak die tak sporting la..hihi

    BalasPadam
  71. hehe comel gila dorg menari!

    BalasPadam
  72. hahaha. lmfao gambar tu

    ho ho homagad

    BalasPadam
  73. hahaha kalaka tul tgk 3 sahabat tu

    BalasPadam
  74. HOHOHOHO... ;D



    Tarian mereka sangat COOL!

    BalasPadam
  75. HOHOHOHO... ;D



    Tarian mereka sangat COOL!

    BalasPadam
  76. hahah ! xbole blahh ltk gambar harry potter !

    BalasPadam
  77. nak kongsi lawak pasat horlick kt hans gak~ mak ak cekgu~ajar primary skewl..

    ank murid : cekgu, kite dah minum horlick sahur tadi, tapi nape kite maseh lemah?

    mak aku : em(~trgamam~haha)

    .'. horlick tipuk kite

    BalasPadam
  78. lawak ganas tu hehe
    sabo je la :P

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com