Jumaat, 5 Ogos 2011

Lirik Lagu Perpisahan Ini (OST Laila Manja) - 1st Edition feat Aizat



Tajuk Lagu:
Perpisahan Ini


Penyanyi:
1st Edition feat Aizat


Lirik Lagu:

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati


Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini


Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara


Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu


Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Oooooooooo......


Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Oooooooo........


Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Oooooooo........


(Music Bridge)


Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu




P/S : Aku Suka Lagu Nih! Sedap! (^_^)Y

18 ulasan:

  1. Lagu ni lama dah derrr...
    Huhuhuhu.. Best tak citer ni?..

    Cerita aku bulan PUASA: Aku khatam dalam masa 5 hari berpuasa

    BalasPadam
  2. aku tak baper sgt nak suker lagu nih...lagu pasal berpisah2 nih x suka...hahahahha...aku suker lagu stacy tuh....kisah dongeng ;)

    BalasPadam
  3. My Name Is Mar : memang dah lama tapi aku baru dengar...hahahaha...entah..aku tengok aku layan jer

    nuddyra : hahaha...layan sudah lagu pisah2 nih :-)

    BalasPadam
  4. best3.. x suka la ngan watak elly suriati.. huhuu...

    BalasPadam
  5. Spanar tak suka cerita tu..tah tak minat nk tgk sejak bln puasa ni..hehehehe..tapi spanar suka lgu tu..klau nk tujukan lgu tu utk hans blh tak?..plesss blh la..hehehe..

    BalasPadam
  6. Setiap petang isnin sampai khamis aku mengadap cerita Laila Manja ni sebab nak dengar lagu Perpisahan ni lebih lagi masa ending cerita. hihi

    BalasPadam
  7. citer ni sangat2 best~~tapi rase nak sepak2 je mak tiri dorang tue kan....hihi..sis nana ni emosi sikit kalo tengok citer cenggini..haha..

    owh yer lagu ni mmg sedap..aizat d best la..

    BalasPadam
  8. lagu lama ni..tapi lagu ni mmg best kalau dilayan.

    BalasPadam
  9. suka sgt lagu ni.first dgr msa nk tkr lagu kat blog.huhhu

    BalasPadam
  10. best lagu nie;)) jiwang plak rasa lepas layan lagu ni,

    BalasPadam
  11. best ke citer ni?

    time dia siar tak ngam la pulok....

    nk tgk kat tonton mau tersengguk-sengguk dok buffer...

    hurm...

    BalasPadam
  12. uhuh .. lagu ni memang best .. aizat pon best, dia promote org lain woo ..

    bagus aizat ni .. kasi kawan2 naik sama2 ..

    BalasPadam
  13. mmg best lagu ni..cite ni pun best gak..tp tk berkesempatan nk tgk..keje...huhuh.. ;)

    BalasPadam
  14. cerita aku tak pernah tengok..lagu dia pon tak pernah dengar..best tak aku..hehee

    BalasPadam
  15. errrr x penah dengar la plak.. hehehe

    BalasPadam
  16. suka lagu nie.. its so nice but macam sedih sikit la.. thanks..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com