Selasa, 16 Ogos 2011

Nada Dering Pilihan

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Baiklah! Entry ini ringkas jer! Aku cuma nak berkongsi 3 nada dering pilihan ramai yang amat membantu untuk mengejutkan korang semua untuk bangun sahur atau untuk bangun solat subuh. Memang sangat membantu.




Lagu:
Pika Pika

Tahap Annoying:
5/5

Cadangan Lagu:
Blogger Qarr Jalil

Kelebihan:
Mampu mengejutkan anda bangun awal pagi dengan cepat!

Keburukan:
Kemungkinan telefon bimbit anda rosak gara - gara dibaling ke dinding




Lagu:
Nyan Cat

Tahap Annoying:
3/5

Cadangan Lagu:
Blogger Qarr Jalil

Kelebihan:
Mampu mengejutkan anda bangun awal pagi dengan senyuman!

Keburukan:
Masih belum dapat dikenal pasti!




Lagu:
Trololo Sing Along!

Tahap Annoying:
100/100

Cadangan Lagu:
Blogger iPai

Kelebihan:
Mampu membuatkan anda tidur dengan lebih nyenyak kerana suaranya yang sedap!
Ada senikata lagu! Sesuai untuk karok juga! Hahahahaha!

Keburukan:
Anda mungkin bermimpi buruk atau fobia dengan telefon anda sendiri!


P/S : Selamat Menjadikan Nada Dering Ini Sebagai Pilihan Anda!! (^_^)Y

42 ulasan:

  1. hohoho XD pecah gegendang tinga pecah pecah ~~

    BalasPadam
  2. okay. terus Cilake keluar dari mulut. hahaha

    BalasPadam
  3. Haha..lagu ni best jugak kadang2 kalau nak jadik gilak2 sat..:)

    BalasPadam
  4. hazirah : hahaha..tu la pasal

    fadil : hahahaha...sapa la cipta lagu yg sedap nih

    bluedianthus : hehehe..kadang2 tu boleh lah :-)

    BalasPadam
  5. memang sengal segala ringtone tu.memang rasa nak baling jerk phone kalau bangun pagi dengar ringtone nie..HAHA ;D

    BalasPadam
  6. konpem aku cepat bangun wei.

    BalasPadam
  7. wakakakak XD !!!! nasib ye kalau ngigau !! heheh

    BalasPadam
  8. yurks! rase nak lempang jew tambah2 lagu last 2, hahaha~

    BalasPadam
  9. aku amek pika2 tu aje. tp kan, aku rase aku snooze kan aje hp lepas tu :P

    BalasPadam
  10. selama ini aku anggap pikacu tu comel tapi tidak harini.


    warghhhhh

    BalasPadam
  11. kalo saya pilih yg 1st tu kot.
    sah bangun cepat..

    hehe

    BalasPadam
  12. Pikachu Pokemon? Wao, comel!! Ada lagi satu yang comel. Yang bunyi lagu dering Totally Spies, wah dah macam perisik jadinya bila terbangun haha.

    BalasPadam
  13. Aku pilih lagu yang last habis tu.. Tahap annoying boleh bertambah2 bila kawan ko sendiri nyanyi sama.. haha..

    BalasPadam
  14. wargghhh lagi tension ada la dgr lagu camni.. menyakitkan hati.. cam nak lempang je..wakakaka

    BalasPadam
  15. senak telinga aku dgr ringtone nie... haha... thanks bro!

    BalasPadam
  16. lagu pika tu bkn stakat blh bngun awal silap2 dpat pakej sakit kepala dek terkejut bnyi lagu ....hehehehehe

    BalasPadam
  17. huuu takmau akoo tige2 ringtone tuu..
    sgt annoying.
    =)

    BalasPadam
  18. dah lebih kurang nama aku dah tu lagu 'pika pika' tu. -____-"

    BalasPadam
  19. ada lg satu lagu wonderpet versi melayu.. tahap annoying pun lg tinggi..

    BalasPadam
  20. aku guna video nyan cat tu sebagai ringtone last month.

    since phone aku JARANG GILA ringing, aku fikir selamat la guna ringtone tu.

    one day kat tesco phone aku bunyi. kuat pulak tu. gila embarrasing!

    hahaha...

    BalasPadam
  21. di sebabkan di dalam bulan yg Mulia ini aku dgn terpaksa menyabarkan Jiwa utk tidak mencarut marut dgr lagu2 ni...haha

    BalasPadam
  22. TAK SANGGUUUPPPPPPPPP!!! =P

    hahahahaha

    BalasPadam
  23. lagu yg last sekali tu aku pun reti nyanyi. hahaha.... ;P

    BalasPadam
  24. haha. yg last tu siap reviewed kat ray willion j lg

    BalasPadam
  25. Adehhh..mmg anoyying giler bunyi tuh..grrrrrr

    BalasPadam
  26. HAHAHA..lagu pikachu tue mang anoying giler..nak try gak r..haha

    BalasPadam
  27. gila bising!
    haha. org punya alarm 'silent mode'.. tidur mmg pegang fon, so bila fon vibrate trs tersedar:)

    BalasPadam
  28. mmg annoying weh hahahahaha

    BalasPadam
  29. bro, mana nk dpt ringtone nya.. hehhe mmg bagus, kerna belakangan ini selalu sahaja aku lambat kekuliah!!!

    BalasPadam
  30. suka betul dye ngn nyan cat tu..hehe

    BalasPadam
  31. pikachu tu comei tp kalau wat alarm..sure annoying skit hahaha

    BalasPadam
  32. haha..memang annoying habis !

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com