Sabtu, 6 Ogos 2011

Review Senario The Movie Ops Pocot





19 ulasan:

  1. tgk trailer dia, tak brapa lawak la.. hurm...

    BalasPadam
  2. senario, dah lama tak tengok

    BalasPadam
  3. kene tngok ni.. bila la senario nk pecah pnggung.. ken wat genre filem baru untk dorang ni, baru lain skit.. huhu

    BalasPadam
  4. nak tgok ke tak?? tak kot.. hahaha.. tunggu rsya tahun depan la..

    BalasPadam
  5. tgg raya tahun depan ajelah. mesti keluar.

    kuikuikui.

    BalasPadam
  6. tgg raya tahun depan ajelah. mesti keluar.

    kuikuikui.

    BalasPadam
  7. tgg raya tahun depan ajelah. mesti keluar.

    kuikuikui.

    BalasPadam
  8. ini cerita sudah ada kat astro first..keh keh

    BalasPadam
  9. macam ni pun boleh ka.?? bhahahahha


    Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
    (Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

    BalasPadam
  10. mcm best je...
    hrp2 selawak senario dulu2... ^^

    BalasPadam
  11. eh dah kuar ke filem ni?

    BalasPadam
  12. opocot filem best..msti lawak haha

    BalasPadam
  13. tunggu kat astro je la..
    kang mesti ade kluar..hehe

    BalasPadam
  14. tgk kt astro 1st best kew?

    BalasPadam
  15. Salam Hans, selamat berpuasa yer....;-)

    BalasPadam
  16. buat apelah beli kat astro 1st. kat you tube dah blmbak kuar. haha

    best ke cite nie?

    BalasPadam
  17. Dah keluar di Astro 1st cepat betul mungkin tidak ada sambutan

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com