Isnin, 8 Ogos 2011

Tak Sia - Sia Kau Gigih Refresh Banyak Kali! Hahahahaha!

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans sekalian. Hah! Gua menang topup RM10! Yeyeyeyeyeyeye! Hahahaha! Budget menang dana sejuta impian nak seronok macam nih kan! Ekekekeke! Tetapi, memang seronok lah menang small contest anjuran Bro Eyriqazz nih! Ini kali kedua aku join contest beliau dan kali kedua juga aku menang cuma untuk kali ini aku tak lah menang hadiah utama pun! Hehehehe!


Taraaaaaaaaaaaaa!!!Muahahahaha!!!


Pertama kali aku menang contest yang kena capture nombor user online yang dikehendaki nih! Sebelum nih pernah juga aku join contest yang kena capture nombor nih tetapi tak pernah pula bernasib baik! Macam contoh katalah aku kena capture nombor 100 dan pada waktu aku tengah refresh tu online user baru nombor 70 tetapi bila aku refresh balik dah jadi nombor 120! Hah! Tak ker jauh tu ditinggalkan! Hehehehe! Ini pun kira rezeki lah sebab masa aku refresh blog tu online user masa tu menunjukkan nombor 999970 sebelum akhirnya rezeki berpihak pada aku! Aku mula memberi fokus bila online user tu menunjukkan nombor 999900. Hehehehe!




Ini yang seronok nih bila join contest dan menang nih! Hehehehe! Jadi, kepada Bro Eyriqazz diminta membuat lagi contest - contest agar saya boleh join dan menang lagi! Hahahaha!(nampak macam riak ker? erkkk! aku cuma gembira sahaja!) Okaylah! Nak mengembara kejap! Assalammualaikum dan salam sejahtera semua!

43 ulasan:

  1. tahniah ye !!


    lau menang ag . banje aku pulak ye? :D

    BalasPadam
  2. wahhhhh! tahniah..meh bergayut dua..haha =D

    BalasPadam
  3. kite share 2 org la hans..
    hahahaha..

    BalasPadam
  4. tahniah....

    weh jom join majlis buka puasa

    BalasPadam
  5. Waaaahh, gigihnyaa! Tahniaaahhh! :)

    BalasPadam
  6. Wahhhh.... Tahniah2x.. bertabah sungguh untuk refresh banyak kali!

    BalasPadam
  7. syiook la tu..

    share topup 5 ringgt..haha..

    nywy, tahniah!

    BalasPadam
  8. bagi aku duit perlindungan tuh!!!

    BalasPadam
  9. untung lah. bukan senang nak dapat seploh hengget. ekekeke :P

    BalasPadam
  10. ape kate lepas ni kau masuk utk aku or adiah pass kat aku. kan senang :P
    share2 la der!

    BalasPadam
  11. waaa...sanggup refresh2 eh.. haha! btw.. spa nk bg free kn.. tahniah :p

    BalasPadam
  12. Wasehh.. Tahniah Hans! Rezki d bulan puasa...

    BalasPadam
  13. memang gigih betul...haha

    tahniah!

    BalasPadam
  14. wahh nmpak berusaha sungguh ni
    haha tahniahh ^^,

    BalasPadam
  15. hahahha untung la..............
    huhuhuhu

    BalasPadam
  16. kegigihan membawa kemenangan..

    BalasPadam
  17. ape lagi...bahagi dua la...hihih

    ~guraw je..~

    BalasPadam
  18. Tahniah!! bak sini 5 hinggit. :p

    BalasPadam
  19. share sehengget kat aku jyopp haha

    BalasPadam
  20. gelak sakan kau hans. xaci

    BalasPadam
  21. tahniah...share a top up la ape lagi..haha

    BalasPadam
  22. untung la kan. haha.
    btw.congrats!!

    BalasPadam
  23. untung la kan. haha.
    btw.congrats!!

    BalasPadam
  24. gigih! bgos la dpt topup...boleh la share kedit kt ak ni ha!hihih

    BalasPadam
  25. wah..dah mcm kanak2 riang yer..
    tahniah tahniah:)

    BalasPadam
  26. org berusaha mmg akan dpt hasilnya...

    BalasPadam
  27. tahniah!!! dah menang! =D

    BalasPadam
  28. aku tak pernah menang .. wakaka .. gigih ye kau refresh tuh ..

    BalasPadam
  29. tahniah!..wow besh nyer bile join sesuatu contest tuh menang!...nk jugak camto,haha2!...

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com