Jumaat, 2 September 2011

Cashout Nuffnang And ChurpChurp

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans sekalian. Memandangkan kutipan duit raya tahun ini adalah yang paling buruk sepanjang sejarah kehidupan insan bernama Hans maka akhirnya gua mengambil keputusan untuk cashout Nuffnang dan ChurpChurp gua dengan menganggap itulah duit raya gua tahun nih. Hahahahahaha!!




Sepanjang gua memilih untuk guna nuffnang selama 2 tahun nih dan ini merupakan kali ke-2 gua cashout. Alhamdulillah rezeki! Nak cashout bulan - bulan tu macam mustahil lah kan!! Hahahahaha!! Setahun sekali jer mampu pun!! ChurpChurp pula pertama kali gua dapat cashout selepas dah beberapa lama menggunakannya!! Alhamdulillah!!




Sebenarnya ikut hati nak cashout tahun depan!! Mungkin masa tu boleh lah nak rasa duit banyak sikit kan tapi memandangkan nak beli barang jadi terpaksa lah cashout hari nih!! Apa - apapun, terima kasih sangat - sangat kepada pihak Nuffnang dan anak kecilnya iaitu ChurpChurp yang menyediakan platform kepada gua untuk menjana pendapatan sampingan untuk gua guna waktu gua sesak - sesak nih. Terima kasih banyak - banyak! (^_^)Y

P/S : Lepas Nih Boleh Lah Beli Ferrari!!! Hahahahahaha!!! Terima Kasih Nuffnang And ChurpChurp!!


12 ulasan:

  1. staun skali ek? mcm susah nk cashout je..

    BalasPadam
  2. hek eleh... walopun stahun sekali je ntah2 ribu-raban kot amount nyer. kuikuikui...

    BalasPadam
  3. cecece.. setahun sekali konon..hihi

    xP

    BalasPadam
  4. schaze zainn : betul la..setahun sekali je kut aku cashout..nak tipu kebendanya

    BalasPadam
  5. dah cashout tu ingat2 lah org sini.

    BalasPadam
  6. hahaha ok la tu ade cash out..blog jue ngan hanie dah bertahun xde pun cash out hihi

    rezeki masing2 =)

    BalasPadam
  7. aku maleh maen churp chrup skema bajet kool tu . sesen pon aku tak dapat doh memang ah aku malas nak letak kat belog aku ads dia tapi bagi lah sikit dak ? hakhakhak

    BalasPadam
  8. churp-churp tak bleh cashout lagi..

    BalasPadam
  9. haha...dah besar kot,kalau duit raya masih masyuk aku pun nak raya kat kampung hang..huahua..

    BalasPadam
  10. dah habiskan duit tuh ke? tak lanje pon. haha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com