Isnin, 12 September 2011

The Cave Of The Golden Rose Setiap Ahad Pukul 10 Malam Di TV9



Siri:
The Cave Of The Golden Rose


Siaran:
TV9


Hari:
Setiap Ahad


Waktu:
Pukul 10 Malam


Tarikh:
Bermula 11 September 2011


Sinopsis:

Sebuah kisah lagenda yang mengisahkan tentang pengembaraan Fantaghiro iaitu seorang gadis yang menyamar menjadi seperti lelaki untuk menyelamatkan cinta, keluarga serta negaranya. Kisah penuh fantasi ini sangat menarik dan penuh dengan pelbagai magis dan cabaran. Selamat menonton!


Aku tiba - tiba rasa nak buat entry ini apabila ENTRY LAMA AKU NIH tiba - tiba saja termasuk dalam 5 entry pilihan pembaca minggu ini. Jadi, aku dengan gembiranya nak beritahu bahawa malam ini kepada sesiapa yang tidak pernah menonton atau mahu menonton lagi maka jaga lupa menonton siri ini yer! Selamat menonton!


P/S : Best! Best! Best!


24 ulasan:

  1. suke citer nie,,,
    dlu mase kecik2 tgk citer nie r

    BalasPadam
  2. rancangan fevret aku dan kakak aku masa kecik2 dulu! dulu ada kat tv2 :)
    akhirnyaa! seronokk :D

    BalasPadam
  3. dari bulan 3 aku x tgk tv!

    kahkahkahkah.

    BalasPadam
  4. lagend citer ni..rmi yg minat nih..

    BalasPadam
  5. tau pasal tayangan semula cite ni bila sue anna joe tweet. hehe

    BalasPadam
  6. xpernah tahu dan tengok pun cerita ni... lgpun tv kt rumah sewa xbleh guna..

    BalasPadam
  7. dulu cerita ni sgt popular, smpai jiran sy bg nama anak dia Fantaghiro...haha (:

    BalasPadam
  8. ramai nya peminat citer ni yer.... smlm pun mama n hubby serta super boy layan abis cerita ni...

    BalasPadam
  9. cerita zaman kecik2 dulu ni..
    setiap mggu mesti duk epan tv bersama abang n kakak.. berebut2 nk duk paling depan time citer ni..

    malam tdi tgk ngan adik2 rumah sewa.. mereka cakap: "cerita apa ni?? mcm best je".. "ni la citer masa kami sekolah rendah dulu.. korang tak lahir lagi kot.. sekali tgk mesti korang akan jadi penunggu setia depan tv setiap ahad pukul 10 malam".. hehee..

    BalasPadam
  10. best...puas hati dpt tgk.
    x sbr tunggu smbungannya

    BalasPadam
  11. Citer ni dah 2 kali tayang kat tv 2 kali gak tgk hehehe.. Mmg layan citer ni :)

    *Selamat hari raya Hans :)

    BalasPadam
  12. Confirm tgk, peminat citer fantasy~

    BalasPadam
  13. ramai juga yg minat ye..teringat zaman kanak2..semua family berkumpul..wah..nak tgk lagi..tp terlepas smlm punya

    BalasPadam
  14. Takut nak follow....macam cita Supernatural..Smallville, dan lain2 aku follow ..tangkap kecewa

    BalasPadam
  15. citer feberet kiter nie....xkan lepas walau sehari(tekad nie)....hahaha

    BalasPadam
  16. tak tengok pun semalam. lepas nih kena tengok nih.

    BalasPadam
  17. suka citer ni.. teringat masa darjah 3 dulu.. tgok citer.. ada batu yg boleh bercakap..

    tentnag hero die yang disumpah menjadi patung..

    bestnyer..!!

    BalasPadam
  18. tengkiu Tanpa Nama.....tgh dunload, klu clear aku bg tau seme org k

    BalasPadam
  19. mmg terbaik cite nih..ms kite kcik² lagi kitre suke nengok..hehee

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com