Khamis, 1 September 2011

Hantu Bonceng VS Karipap - Karipap Cinta

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Entry gua kali ini sangat ringkas!! Gua cuma nak tanya kepada pembaca sekalian adakah anda semua sudah menonton salah satu atau kedua - dua filem dibawah ini? Jika anda sudah menonton bolehkah anda beritahu saya adakah filem - filem ini menarik, lucu atau sebaliknya?


Menarik?
Berapa bintang anda boleh beri?
Kelakar?
Stereotaip?
Lain dari yang lain?
Kongsikan pandangan anda di ruang komen entry ini!


Menarik?
Berapa bintang anda boleh beri?
Kelakar?
Stereotaip?
Lain dari yang lain?
Kongsikan pandangan anda di ruang komen entry ini!


Harap anda yang sudah menonton dapat berkongsi tentang pandangan atau pengalaman anda menonton kerana saya sedang terasa mahu menonton wayang dan tengah berfikir - fikir filem mana yang berbaloi untuk saya tonton! Saya menanti pandangan anda! Assalammualaikum dan salam sejahtera!!

20 ulasan:

  1. semalam baru jew tgk cite Hantu Bonceng.. fara bagi 4.15 bintang sebab funny. tapi banyak funny dari antu. da sah sah tajuk nyew Hantu Bonceng. tp funny jew yg lebeyh :D

    Karipap2 cinta mcm x best je. hehe

    BalasPadam
  2. dua2pun belum tengok agi daaa ... :(

    BalasPadam
  3. pawagam penuh.. siot je..

    =____="

    BalasPadam
  4. 2 2 x tgk lagi...nnt share jugaq kat cnie erk yg mane yg best, hihihi~~

    BalasPadam
  5. jap lagi baru nak p tengok 'ghost rider' . . .show 10.30 . . .mlm nnt i review taw . . .hehehe . . .

    BalasPadam
  6. alaaa kau tonton laaa dua2.. nti leh wak review.. hek2x..

    BalasPadam
  7. teringin nk tgk karipap2 cinta sbb dh baca novel dia dulu. mmg best. nak tgk cemana novel tu diangkat ke layar perak. huhu...

    abam hans yg kachak lg berkarisma bila nk open table belanja blogger semua tgk wayang?

    kuikuikui...

    BalasPadam
  8. ak boikot karipap cinta sb ade plkon die si Gambit tue mcm hape je akhlak die...siot tol

    BalasPadam
  9. karipap-karipap cinta adalah best selling novel.rasanya filem ni hafsyam kut director dia.harap2 best lah.

    hantu bonceng ramai kata best.

    btw, aku sokong cadangan shandye.hahahaha

    BalasPadam
  10. kawan aku cakap hantu bonceng lawak nak mati. *sigh*


    dari ko tengok cerita karipap tu baik ko beli karipap untuk di makan..haha xP

    BalasPadam
  11. aku ada novel karipap karipap cinta tu. xbest gila weh..tambah2 si gambit tu plak yg nk berlakon lg la..

    bek hg p tgk hantu bonceng..ada zizan lg best rasanya..

    BalasPadam
  12. Dengar Hantu Bonceng OK.....tapi kalau suruh akutgk filem cinta..tak mahu aku..hehehee

    BalasPadam
  13. ada gambit!! pangkahhhhhhhhh

    BalasPadam
  14. Karipap-karipap cinta punya novel amat best. tatau agi esk nk g tgk. xminat ar cerita hantu yang klaka cmtuh. cm merepek sket.

    BalasPadam
  15. dua2 filem belum tengok lagi..tapi teringin nak tengok hantu bonceng..:)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com