Selasa, 6 September 2011

Muka Budak - Budak

"Adik nih budak diploma ker?"

"Adik tengah praktikal untuk semester akhir diploma ker?"

"Owh, dah degree? Kak ingatkan diploma! Muka macam budak - budak! Muda!"


-Kejadian Berlaku Di Hari Pertama Gua Praktikal-




HAPPY!!


P/S : Moga Hari - Hari Berikutnya Juga Menggembirakan!! Amin!! (^_^)Y



28 ulasan:

  1. suke la 2..orang puji muda..ahah

    BalasPadam
  2. qarr : tunggu lagi...hahaha

    BalasPadam
  3. hahah.. baby face lah ni.. mmg pon..

    BalasPadam
  4. Qarr : maksud dia komen pertama ko tu aku setuju la :)

    umie & shah : :-)

    BalasPadam
  5. ceh~ nak kate awek muda la ni.. HAHA!

    BalasPadam
  6. qarr : hish..doa la yg elok2 dkt abang ko nih

    aduka : yo lah :-)

    aqimie : tahu xper :-)

    BalasPadam
  7. eleh. ai yg dh nk masuk final year degree ni pun ada mak sedara ingat baru abes spm.

    kau ade? wakakaka...

    BalasPadam
  8. wahhh....sukalah tuuu...hahaha tapi suka sampai macam tu sekali? luas sangat mulut tu hihih

    BalasPadam
  9. HAHAHAHA..bajet muda latewww :D

    BalasPadam
  10. untungla muka baby face... lalalalallala

    BalasPadam
  11. baby boy~~kite same la...orang asek ingat nana budak2 je..hahaha~~

    BalasPadam
  12. erkkkkkk.....hahaha...hans perasan! ceh..

    BalasPadam
  13. haha.. selalu kne jugak.. sebab muke adik2 lagi matured, so, selalu org ingt adik2 lagi tua.. haha..

    BalasPadam
  14. okeh .. ni kira tak aci ok .. serius tak aci .. wuuu ... tak aci !!

    BalasPadam
  15. pewitttt...awet muda tu hans hehe

    BalasPadam
  16. bab2 perasan ni mmg kesukaan ko kan..heheh

    BalasPadam
  17. elleh. suke sangat le tu .

    aku orang cakap cam budah sekolah menengah senyap je. haha

    jangan mara hans.gurau je. ok le tu awet mude. ape rahsianye.

    BalasPadam
  18. eh same lah situasi kita! #nak jugak bajet muda. tp mmg muda lagi pon. 19 jek hee

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com