Khamis, 8 September 2011

Review Hantu Bonceng

Assalammualaikum dan salam sejahtera! Dah nak dekat 2 bulan gua tak menjenguk panggung wayang! Tetapi sebab tadi gua saja nak hilangkan tekanan sebab kebosanan melampau berada di pejabat sepanjang hari maka akhirnya gua membuat keputusan untuk menonton filem Hantu Bonceng.





Gua nak taip lagi sebenarnya nih tetapi dah tak sempat! Gua nak tidur sebab takut terbangun lewat macam pagi tadi! Hahahaha!! Jadi, esok gua sambung lah cerita apa yang patut kalau ada! Selamat membaca Review Hantu Bonceng yang gua taip sebentar tadi tu yer!

17 ulasan:

  1. hantu bonceng mcm haram kelaka. guling guling tgk

    BalasPadam
  2. aku tunggu link download full mubie ni.. kah3..

    BalasPadam
  3. Kawan yang gi tgk cakap dia gelak non-stop kekekeke... :)

    BalasPadam
  4. cam best je..dengar kata dh juta2 lemon dpt

    BalasPadam
  5. siyes nk tgk. tp xtau bile. hmmm.. donlod je la kot!

    =P

    BalasPadam
  6. nak tgk gak citer nie... tapi xde geng plak nak diajak keluar..huhu

    BalasPadam
  7. Tu dia hantu Gonjeng.. haha!

    BalasPadam
  8. uhuh .. aku pon dah lama tak pergi tgk wayang .. baru je hari tuh stat tgk balik .. hee

    BalasPadam
  9. aku dah tengok dah. meman ggelak non stop. tgk midnight. pagi pagi bangun tido suara hilang. hahaha

    BalasPadam
  10. best tak?
    ramai jer yg tgok citer nie..??

    BalasPadam
  11. tengok jug akau cit ani yer han's...satu cita yang tulis kat entri tempoh lepas dah tengok

    BalasPadam
  12. zizang berlakon ! wuyyo, eh baru aku tau tajuk movi ni

    BalasPadam
  13. ade org kate cite ni ade part yg mpersenda agama eh? tp tnye kawan yg tgok, xde prasaan lagsung. huhu kna pergi tgok sdiri la jwbnye. hee ^^

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com